fbpx

ECS limo servis za sve Vaše specijalne prilike!

Kada angažovati limo servis usluge? Praksa pokazuje da ljudi najviše iznajmljuju luksuzna vozila sa šoferom za svoje venčanje, poslovna putovanja i aerodromske transfere. To su situacije kada je od značaja biti zapažen, ali i stići na vreme! Potom slede oni koji angažuju profesionalne vozače sa redovno održavanim vozilima za svoja porodična putovanja ili putovanja sa prijateljima – jednostavno žele da putovanje zaista iskoriste za odmor, prepuste se sigurnim šoferima i opuštanju već pri samom polasku! Međutim, ko kaže da su samo ovo situacije u kojima je moguće, pa čak i poželjno, angažovati usluge limo servis kompanije?

Ako ste ljubitelj luksuznih vozila, želite sebi i svojim dragim ljudima da priuštite poseban ugođaj ili Vam je samo potreban siguran i reprezentativan prevoz, zašto ne biste angažovali vozilo sa vozačem i za ostale Vaše specijalne prilike?

Višegodišnje iskustvo u pružanju limo servis usluga omogućilo nam je da prepoznamo najrazličitije zahteve klijenata. Na osnovu toga, za Vas smo pripremili listu specijalnih prilika za koje su Vam takođe dostupne usluge ECS kompanije! Budite slobodni da listu proširite!

Proslava rođendana

Poslednjih godina sve je češće angažovanje vozila sa vozačem za proslave 18-og rođendana. Učiniti da se Vaše dete tog dana oseća posebno želja je svih roditelja! No, vozilo sa vozačem možete angažovati i za sve druge rođendanske proslave, bilo da je on jubilarni ili ne! Svaki novi rođendan je uspeh za sebe, zato svaki zaslužuje da bude kao 18-ti!

Devojačko/momačko veče

Za buduće kume i kumove poseban zadatak je organizacija devojačke/momačke večeri. Ako ste jedno od ta dva, verujemo da ste svesni da Vam nije bez razloga dodeljena takva uloga i da zbog toga osećate potrebu da je opravdate! ECS vozilo sa vozačem je tu da Vam pomogne u tome – angažujete luksuzan prevoz za celo društvo do splava, restorana ili možda neke od vinarija u Srbiji!

Godišnjica braka

Zašto da samo venčanje bude taj poseban dan kada slavite ljubav sa svojim partnerom? Iznenadite ga/je i za godišnjicu braka! Prisetite se dana venčanja i probudite strasti nakon više godina braka – bićete nam zahvalni!

Izlazak iz porodilišta

Dan kada na svet dolazi Vaše dete je poseban dan, a jednako poseban je i dan kada mama sa bebom izlazi iz porodilišta i kada ćete konačno svi biti na okupu! Napravite od tog dana malu svečanost i dočekajte svoje najdraže u luksuznom vozilu!

Proslava diplome

Jedan od važnijih datuma za mladog čoveka je diplomiranje. Zbog toga se većina odlučuje da svoje diplomiranje i proslavi! U skladu sa tim, zašto ne biste na proslavu svojih zasluga stigli sa stilom? Zaslužili ste vožnju u luksuznom vozilu!

Koji Vam specijalni događaj ide u susret? Javite nam datum i vreme, rado ćemo ga upotpuniti svojom uslugom! Budite slobodni da nas kontaktirate već danas!

+381 63 282-900