Zašto za neke od događaja treba da iznajmite limuzinu?

Rentiranje limuzina danas više nije stvar samo luksuza i prestiža- ova vrsta usluge se pretvorila u nešto mnogo važnije i potrebnije. Ranije su limuzine iznajmljivali isključivo ljudi iz poslovnog sveta, pojedinci i grupe iz zemlje i inostanstva kojima je ovaj vid usluge osiguravao sigurnu vožnju do određene lokacije. Danas se koriste za različite tipove događaja, upravo zato što je ovaj vid usluge postao pristupačniji, ali i bezbedniji. Pod ovim bezbedniji naročito mislimo na higijenu vozila kojoj se poklanja posebna pažnja usled okolnosti koje je izazvala pandemija CORONA virusa. Ukoliko uskoro planirate da organizujete ili posetite neki vid proslave, ECS limo servis Vam stoji na raspolaganju sa svojom flotom. Svakako Vam savetujemo da nas pozovete ukoliko planirate da organizujete :

Zasto Iznajmljivanje limuzina
 • Venčanje
  Ovo je tradicionalno događaj koji iziskuje dodatni glamur- pored najlepših odevnih kombinacija, cveća i ukusnih đakonija, važno je i u čemu će se novopečeni mladenci voziti. Naša vozila će biti detalj koji će upotpuniti taj poseban dan! Rentiranjem limuzine možete sebi dozvoliti da se u potpunosti opustite i uživate!

 • Krštenje
  Planirate da krstite decu i da povodm tog događaja organizujete proslavu? Rentiranjem limuzine uštedećete sebi vreme i lišiti se briga vezanih za parkiranje, kašnjenje i ostalo. Ecs limo servis Vam nudi i mogućnost bezbednog transporta dece u adekvatnim sedištima. Vaše je samo da nas pozovete i zakažete termin!

 • Poslovne proslave i ručkovi
  Neugodno je tražiti prevoz nakon poslovnog ručka ili žurke- velike su šanse da ćete biti umorni, a da baš u tom trenutku je gotovo nemoguće naći neki drugi vid prevoza. Zbog toga priuštite sebi zasluženi komfor i obezbedite vožnju kakvu zaslužujete nakon dobrog provoda- u limuzinama ECS limo servisa!

 • Putovanja
  U poseban domen usluga koje pruža ECS limo servis spada i prevoz sa aerodroma do određene lokacije i obratno. Organizujte se na vreme i isplanirajte očekivano vreme dolaska na određenu lokaciju uz ECS limo servis!

Izbegnite gužve, neprijatnosi i nervozu i izaberite pouzdanog partnera- Ecs limo service!

Najnovije vesti

Muzika, film i ECS!

Kako je leto vreme festivala, odlučili smo da za vas odaberemo par muzičkih i filmskih festivala u Srbiji koje u narednom period možete da posetite!

ECS i ekskluzivne kurirske usluge

Kao limo servis kompanija kojoj je među primarnim uslugama usluga poslovnog prevoza, često smo dobijali zahteve klijenata da u njihovo ime dostavimo poverljiva dokumenta, pozivnice za događaje, ali i poklone. I to nije bilo samo iz praktičnih razloga!

ECS i saradnja sa limo servis kompanijama sveta!

ECS je deo Limo Anywhere-a najveće mreže drumskog tansporta sa preko 5000 umreženih limo servis kompanija na svetu!

+381 63 282-900