Praktični saveti za poslovni put

Za veliki broj ljudi iz poslovnog sveta, putovanja su životna činjenica. Nevezano za to da li su Vaša putovanja ,,u lokalu“ ili putujete u druge zemlje, ovaj vid putovanja je prilično stresan i naporan. Osim što morate da se pobrinete za to da ostvarite svoje poslovne ciljeve, morate da se pobrinete i za druge stvari koje su važne. Zahvaljujući velikom iskustvu i saradnji sa poslovnim ljudima, čuli smo nekoliko sjajnih saveta kako da sebi olakšate organizaciju tokom poslovnog putovanja pa ćemo ih ovom prilikom podeliti sa Vama!

  • Uvek imajte osnovne stvari kod sebe

Stvari koje su Vam neophodne neka uvek budu sa Vama. Ne mislimo samo na dokumenta, novčanik, telefon. Vizit karte, podsetnik, punjač, nužne stvari za ličnu higijenu – uvek neka budu pri ruci!

  • Pakujte kofer praktično

Nemojte nositi previše stvari. Ne pretrpavajte kofer. Koristite vakum kese kako bi Vaša odeća zadržala svežinu, a i manje se gužvala.

  • Ručni prtljag pre svega

Imajte u vidu da ukoliko Vaša poslovna putovanja ne traju dugo, najbolje je da sve spakujete u ručni prtljag. Na taj način ćete sebi uštedeti vreme na aerodromu, ali i olakšati organizaciju. A prednost ovog prtljaga je što je uvek uz Vas.

  • Ponesite i neformalnu odeću

Koliko god da traje Vaše poslovno putovanje, ponesite nekoliko odevnih kombinacija koje nisu formalne. Na taj način možete iskoristiti slobodno vreme da prošetate u udobnoj odeći i obući.

  • Organizujte prevoz unapred

Jedna od najvećih grešaka koju možete napraviti prilikom organizacije poslovnog putovanja je da sebi ne organizujete prevoz na vreme. Na aerodromu su često prevelike gužve, a taksi prevoz je nepouzdan. Zbog toga kontaktirajte ECS limo servis i obezbedite sebi luksuzni prevoz od i do aerodroma, kao i sve ostale vrste prevoza. Vaša sigurnost i Vaše vreme su ono o čemu posebno vodimo računa!

Uverite se i sami zašto smo najbolji!

Najnovije vesti

Nove prilike u 2020 za najbolji limo servis u Srbiji!

Visoke ciljeve koje smo sebi postavili smo ostvarili, a svi naši klijenti su zadovoljni saradnjom koju su ostvarili sa nama.

Prevoz za novu godinu

Nova Godina sa ECS-om!

Stigao je i decembar! Grad je uveliko okićen i u sve se polako uvlači osećaj iščekivanja najluđe noći u godini.

ECS Limo service prevoz zimi

Prednosti iznajmljivanja limuzine tokom zime

Iako su prve asocijacije na zimu praznici, sneg i vreme provedeno u krugu porodice, za neke je ovo vreme i poslovnih sastanaka i putovanja.