fbpx

Kako odabrati najbolji limo servis?

Postoje situacije u životu kada Vam je potreban kvalitetan i luksuzni prevoz. Nevezano za to da li je neophodno da iznajmite limuzinu u poslovne ili privatne svrhe, možete se susresti za ozbiljnim problemom – koji limo servis da odaberete? I koje kriterijume da postavite prilikom odabira? Evo nekoliko saveta vrednih pažnje koji Vam mogu pomoći i olakšati odluku.

Funkcija

Za početak, razmislite u koje ćete svrhe limuzinu koristiti. Ukoliko se radi o poslovnom događaju, izaberite elegantani i udoban model limuzine. Ukoliko se, pak, radi o privatnoj proslavi (venčanje, proslava maturske večeri, rođendana), možete izabrati i veće modele limuzina.

Broj putnika

Limuzine imaju različite kapacitete kada je u pitanju broj putnika. Pre nego što se opredelite za odgovarajuće vozilo, morate znati koliko putnika će se voziti. Uzimajući to u obzir, odaberite limuzinu u kojoj će se svi putnici osećati komforno.

Budžet

Prilikom odabira limo servisa, važno je da imate u vidu koliki je budžet kojim raspolažete. Na osnovu toga možete uporediti različite pružaoce usluga i videti kakav je raspon cena. Ukoliko se opredelite za ECS limo servis, videćete da nudimo najkvalitetniju uslugu i povoljne cene.

Ocene i kritike

Kada birate limo servis, dobro je da se raspitate o tome kakvi su utisci prethodnih klijenata. Preporuka je možda i najbolji način da odaberete limo servis. Zbog toga ćemo pomenuti da je ECS izabran od strane klijenata za dobitnika priznanja Firma od poverenja, a to znači da nigde na Internetu nećete pronaći negativan komentar o našoj firmi.

Flota

Postoje različite vrste limuzina i one se koriste u različite svrhe. Kada birate limo servis, raspitajte se koji automobili su deo flote i da li Vam neki od modela odgovara.

Bezbednost

Na samom kraju najvažniji kriterijum – bezbednost! Prilikom odabira limo servisa, najvažnije je da odaberete pouzdanu i bezbednu firmu. Zbog toga nema potrebe da tražite dalje! Naši vozači su prošli sve neophodne obuke i testove da biste Vi u potpunosti bili bezbedni.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet koji traje godinama!

+381 63 282-900