fbpx

ECS limo service – zašto smo drugačiji od drugih?

Potrebno je mnogo više od fino obučenog vozača i uglancanog tamnog automobila da biste se izdvojili kao najbolji limo servis u Beogradu i Srbiji.

ECS limo servis je prepoznat od strane naših klijenata kao najbolji i najpouzdaniji limo servis u gradu. Verovatno se pitate šta je to što nas izdvaja od ostalih? Odlučili smo da izdvojimo nekoliko stavki koje smatramo važnim za naš posao i uslugu koju pružamo.

chafeur in white gloves placing a bottle of water
ekskluzivni-limo-servis

MI SMO PORODIČNA FIRMA

ECS limo service je firma sa sedištem u Beogradu, glavnom i najvećem gradu Republike Srbije. Mi volimo i svoju zemlju i svoj grad i spremni smo da Vam predstavimo sve njegove lepote. S ponosom Vam nudimo mogućnost da sa nama uživate u dražima Beograda, ali i da obiđete neke od najlepših krajeva naše zemlje.

GOSTOPRIMLJIVOST

Naši vozači žele da se osećate prijatno i ugodno. Spremni su da odgovore na sva Vaša pitanja i potrebe, pa samim tim  i da učine da Vaše putovanje našim vozilima ostane lepa uspomena.

PROFESIONALNOST

Ako biste bilo kog našeg klijenta pitali za utisak o ECS limo servisu, jedan od prvih atributa koji bi nam dodelili je- profesionalnost! Naši vozači su profesionalni, odgovorni, uniformisani,  uvek stižu na vreme. Bez obzira na to gde idete, osećaćete se sigurno i bezbedno.

SPOSOBNOST

U našoj floti se nalaze i vozila za kolektivni prevoz putnika. Ukoliko dolazite u Beograd kao deo veće grupe, sa ECS-om ne morate brinuti o sopstvenom prevozu i prevozu prtljaga sa aerodroma. Možemo prevoziti i mlađe putnike u auto-sedištima koja su predviđena za prevoz dece. A ukoliko imate neki poseban zahtev, ne ustručavajte se da nam ga saopštite -mi ćemo se potruditi da ga ostvarimo!

Ukoliko Vam je potreban siguran, pouzdan prevoz, ukoliko želite da uživate u vožnji luksuznim automobilom, ukoliko želite da se opustite i odmorite, pozovite ECS limo service.

Nas su klijenti odabrali! Proverite zašto!

+381 63 282-900