fbpx

Gde organizovati poslovni sastanak?

ECS limo servis je firma sa višegodišnjom tradicijom u prevozu poslovnih ljudi. Neretko smo imali priliku da svojim klijentima pomažemo u organizaciji poslovnih sastanaka. Na osnovu našeg iskustva, ali iskustva ljudi koje smo prevozili, došli smo do nekih interesantnih saznanja koja ćemo ovde podeliti sa Vama. Dakle, ukoliko razmišljate o tome koje su lokacije najbolje za organizovanje sastanka, evo ideja:

  • Kompaniji/firmi

Najveći broj naših klijenata je organizovao ili odlazio na sastanke unutar same kompanije. Prednost ovakvog prostora je u tome što  imate priliku da Vašeg saradnika/poslovnog partnera/klijenta upoznate sa svojim prostorom, zaposlenima. Ono što Vam je takođe zagarantovano je mir neophodan da se sastanak održi.

  • Restoran

Poslovni sastanci dobijaju donekle prijatniji i opušteniji ton ukoliko se organizuju u restoranu. Ono što je važno je da svoje poslovne saradnike vodite na proverena mesta, mesta gde vas neće ometati muzika ili drugi gosti restorana. Uz prijatan obrok i razgovor, zagarantovani su i bolji rezultati sastanka.

  • Kafeterije

Ukoliko ne planirate da sastanak koji želite da ugovorite sa nekim traje dugo, uzmite u obzir da ga organizujete u nekoj prostranoj, provetrenoj kafeteriji. I ovakav tip sastanka ima intimniji ton. Ono na šta treba da obratite pažnju prilikom odabira kafeterije je da su stolovi organizovani tako da vas neće ometati, prekidati ili dekoncentrisati ostali ljubitelji kafe.

  • Muzeji

Da li ste ikada razmišljali o tome da poslovni sastanak organizujete u muzeju? Ukoliko niste, razmislite o tome! Ako postoje uslovi za to, možete šetati nekim od gradskih muzeja, kometarisati i uživati u umetničkom utisku, a svom klijentu predstaviti deo naše kulturne baštine. A pritom možete doneti i važne poslovne odluke.

  • Hoteli

Hotelske sale su mesta koja poslovni klijenti najčešće biraju za veće sastanke. Konferencijske sale hotela pružaju mogućnost okupljanja velikog broja ljudi. Ono što je važno je i akustika ovakvih prostora, pa možete jasno čuti svoje sagovornike.

Za koji god prostor da se opredelite, sigurno je da o prevozu zaposlenih ne morate da brinete. Za Vas je tu Executive Car Servicenajbolji limo servis po oceni naših poslovnih klijenata.

Uverite se i sami zašto smo najbolji!

Najnovije vesti

Na planine sa ECS-om

Koliko poznajete lepote srpskih planina? Ukoliko do sada niste imali prilike da ih posetite i obiđete, predlažemo da vaša naredna destinacija bude upravo jedna od njih.

chafeur in white gloves placing a bottle of water

Vozač ili šofer – ko Vam treba?

Da li ste se nekada zapitali koja je razlika između vozača i šofera (chauffeur)? Ili ste možda mislili da ova dva pojma imaju isto značenje? Ako ste do sada mislili da su u pitanju sinonimi, prevarili ste se!

ECS Limo service travel apps

Aplikacije za putovanje

Da li uopšte možete da zamislite život pre pametnih telefona? Umesto papirnih mapa i pažljivog posmatranja saobraćajnih znakova, sada je dovoljno da uključite navigaciju i pratite uputstva koja Vam daje operater. I ne samo to!