fbpx

Limo servis za romantičnu priliku

Jesen je uveliko stigla i ovo kišno vreme je idealno da ga posvetite voljenoj osobi. Želite da isplanirate putovanje van grada? Ili možda romantičnu večeru u vašem omiljenom restoranu? Ovakvim događajima treba posvetiti posebnu pažnju i detaljno ih isplanirati. ECS limo servis je tu da Vam pomogne da sve prođe upravo onako kako oboje zaslužujete- savršeno! Ukoliko se opredelite za neku od naših limuzina, garantujemo da ćete uživati u ugođaju uz vašu omiljenu muziku, kao i sve ostalo što volite. Tvrdimo da ćete voljenu osobu ostaviti bez daha! A tu je i još nekoliko razloga što treba da se opredelite za nas prilikom ovakvih događaja:

Limousine-rental-Belgrade wedding
  • Bezbednost

Uživajte sa Vašom voljenom osobom tokom cele večeri. Opustite se uz neko dobro vino i muziku, a mi ćemo se pobrinuti da u svakom trenutku budete bezbedni.

  • Tu na vreme

Nemojte da dozvolite sebi da kasnite! Mi ćemo biti u dogovoreno vreme na dogovorenoj lokaciji, tako da neće biti nepotrebnog stresa koji kašnjenje izaziva.

  • Parking

Jedna od najvećih neprijatnosti koja može da pokvari Vaš dugo planirani izlazak je i potraga za parkingom. Ukoliko angažujete ECS limo servis, nećete imati taj problem. Vaše je samo da se opustite i uživate!

  • Iznenađenje

Zamislite izraz lica svoje drage kada izađete sa buketom cveća iz nekog od vozila iz naše flote! Sigurno je da će biti oduševljena i iznenađena!

  • Elegancija

Ako tom posebnom izlasku dodate kao začine glamur i eleganciju, veče će biti pun pogodak! Ne oklevajte da proverite!

  • Uspomena

Lepe uspomene su jedna od najvrednijih stvari koje čovek nosi sa sobom kroz život. Izađite iz svakodnevice i rutine i neka to veče bude obojeno sjajem i glamurom. Naše limuzine su dostojne tog zadatka.

Ono što je važno da znate je da treba ceniti svaki trenutak koji provedete sa osobom koja Vam je draga. A ako poželite da je oborite s nogu, pozovite nas!

Vaš ECS!

Najnovije vesti

EXECUTIVE CAR SERVICE prevoz dece

Bezbedan prevoz Vaše porodice sa ECS!

Postoji mnogo mitova, nedoumica i nesporazuma koji se odnose na rentiranje limuzine! Uobičajena percepcija ovog tipa usluge je da su raskoši limuzine rezervisane isključivo za poslovne ljude.

EXECUTIVE CAR SERVICE limo servis

Provodite previše vremena u automobilu?

Ecs limo servis se bavi prevozom putnika već punih deset godina. Zbog vremena koje naši vozači provode u vozilima, kolektivno smo se opredelili da usvojimo neke zdrave navike kojima čuvamo svoje zdravlje.

EXECUTIVE-CAR-SERVICE-etno-selo

Turističko blago – Etno sela Srbije

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u prevozu putnika širom Srbije, tim iz ECS limo servisa može da se pohvali činjenicom da sjajno poznaje lepote naše zemlje.