fbpx

Limo servis za romantičnu priliku

Jesen je uveliko stigla i ovo kišno vreme je idealno da ga posvetite voljenoj osobi. Želite da isplanirate putovanje van grada? Ili možda romantičnu večeru u vašem omiljenom restoranu? Ovakvim događajima treba posvetiti posebnu pažnju i detaljno ih isplanirati. ECS limo servis je tu da Vam pomogne da sve prođe upravo onako kako oboje zaslužujete- savršeno! Ukoliko se opredelite za neku od naših limuzina, garantujemo da ćete uživati u ugođaju uz vašu omiljenu muziku, kao i sve ostalo što volite. Tvrdimo da ćete voljenu osobu ostaviti bez daha! A tu je i još nekoliko razloga što treba da se opredelite za nas prilikom ovakvih događaja:

Limousine-rental-Belgrade wedding
  • Bezbednost

Uživajte sa Vašom voljenom osobom tokom cele večeri. Opustite se uz neko dobro vino i muziku, a mi ćemo se pobrinuti da u svakom trenutku budete bezbedni.

  • Tu na vreme

Nemojte da dozvolite sebi da kasnite! Mi ćemo biti u dogovoreno vreme na dogovorenoj lokaciji, tako da neće biti nepotrebnog stresa koji kašnjenje izaziva.

  • Parking

Jedna od najvećih neprijatnosti koja može da pokvari Vaš dugo planirani izlazak je i potraga za parkingom. Ukoliko angažujete ECS limo servis, nećete imati taj problem. Vaše je samo da se opustite i uživate!

  • Iznenađenje

Zamislite izraz lica svoje drage kada izađete sa buketom cveća iz nekog od vozila iz naše flote! Sigurno je da će biti oduševljena i iznenađena!

  • Elegancija

Ako tom posebnom izlasku dodate kao začine glamur i eleganciju, veče će biti pun pogodak! Ne oklevajte da proverite!

  • Uspomena

Lepe uspomene su jedna od najvrednijih stvari koje čovek nosi sa sobom kroz život. Izađite iz svakodnevice i rutine i neka to veče bude obojeno sjajem i glamurom. Naše limuzine su dostojne tog zadatka.

Ono što je važno da znate je da treba ceniti svaki trenutak koji provedete sa osobom koja Vam je draga. A ako poželite da je oborite s nogu, pozovite nas!

Vaš ECS!

Najnovije vesti

Osvojite vrhove sa ECS-om

Odavno se ovako nismo uželeli boravka u prirodi kao protekla dva meseca! Mir i spokoj koji priroda pruža blagotvorno utiču na čovekovo kako fizičko, tako i mentalno zdravlje.

MI SLAVIMO- VI DOBIJATE!

U maju se rodila vizija ECS i krenula na svoje putovanje. Doživeli smo puno ali na tom putovanju ništa ne bismo postigli bez Vas, naših klijenata.

executive car service putovanja zaovine

Kako isplanirati putovanje ovog leta?

Sa majskim suncem nam stiže i više mogućnosti za slobodno kretanje! U nadi da će se dobre vesti i dalje nizati, planovi za putovanja polako dolaze na dnevni red i tema su porodičnih razgovora.