ECS preporučuje: gde otići na odmor sa decom!

Naše višegodišnje iskustvo u prevozu privatnih i poslovnih klijenata je učinilo da svaki kutak Srbije odlično upoznamo! Planine, doline, gradove, sela, reke- sve smo obišli i svuda imali priliku da nešto saznamo i naučimo, ali i da se odmorimo i uživamo. Ove godine će veći broj ljudi odmor provesti u Srbiji. To je prava prilika da doživite neka nova iskustva i da bolje upoznate svoju zemlju. A ukoliko imate decu, jasno je da će vam neka mesta prijati više od drugih- ona čiji je sadržaj prilagođen mališanima! Zbog toga Vam predstavljamo nekoliko mesta gde možete provesti slobodan dan, vikend ili godišnji odmor, a da pritom i Vaši klinci uživaju!

 • Prirodnjački centar Svilajnac
  Na nešto više od sto kilometara od Beograda nalazi se Prirodnjački centar Svilajnac. Zamislite samo da Vaši mališani dobiju priliku da upoznaju svet dinosaurusa, životinje iz Afrike ili da budu deo neke od radionica koje su posvećene deci! Sigurni smo da ćete i Vi uživati isto koliko i oni! Ono što je takođe sjajno da u središtu Dino parka postoji i restoran, a samo njegovo ime Vam govori dovoljno- Dinosvil! Dakle, uživanje zagarantovano!

 • Etno selo Sunčana Reka
  Ukoliko ste se uželeli plivanja, Drina je pravi izbor, a etno selo Sunčana Reka je idealno za roditelje sa decom! Nalazi se u neposrednoj blizini Banje Koviljače i pored odličnog smeštaja, uređene plaže, mališanima će se naročito dopasti i ergela konja, veliki broj sportskih terena i još brojne aktivnosti za decu različitih uzrasta!

 • Etno selo Tiganjica
  Etno selo Tiganjica se nalazi na desetak kilometara od Zrenjanina I predstavlja pravi mali raj za sve posetioce! Sigurni smo da će Vas oduševiti detalji i pažnja koja je posvećena uređenju ovog mesta, kao svi sadržaji za decu i odrasle! Možete doći na nekoliko sati, a možete ovde provesti i odmor- sigurni smo da će Vam prijati!

 • Čenejska Educa Organica
  Na dvadeset minuta od Novog Sada nalazi se Volić salaš, sjajno mesto za roditelje sa decom! Možete kampovati u okviru salaša, uživati u streličarstvu, radionicama, upoznavanjem sa raznim domaćim životinjama…

Gde god da odlučite da provedete odmor sa najdražima, bezbednost je na prvom mestu! Pozovite ECS limo servis i uživajte u potpunosti u vremenu sa svojim najmilijima!

Najnovije vesti

Za dan kao iz bajke!

Pored Mercedesa E i S klase, Van vozila i minibusa, posedujemo i Lincoln Town Car Krystal Big produženu limuzinu koja je neretko čest odabir naših klijenata mladenaca! Ona je prava moderna kočija iz bajke! Sigurni smo da će vaš dan učniti posebnim!

Koliko je automobila na svetu?

Da li ste se ikada pitali koliko ima vozila na svetu? A koliko je automobila među njima? Do sada smo zasigurno znali samo broj vozila u našoj garaži! No, odlučili smo da ove nedelje za vas istražimo koliko je to automobila trenutno na svetu, kao i koje su zemlje i kompanije najveći proizvođači vozila! Spremite se da se iznenadite!

Značaj redovnog servisiranja automobila

Da biste uštedeli novac na duži vremenski period, važno je da redovno održavate vaše vozilo! I ne samo da štedite novac, već obezbeđujete sigurnu, udobnu i bezbrižnu vožnju, što je daleko važnije. ECS vozila su redovno servisirana, te kad kažemo da se sa nama vozite bez brige, čvrsto stojimo iza toga! A evo o čemu sve vi treba da vodite računa da biste bili sigurni tokom vožnje!