fbpx

ECS kupuje domaće!

Međusobna podrška je ono što čini temelj dobrih odnosa! To je razlog što ECS limo servis, kao društveno odgovorna firma, pruža punu podršku malim i srednjim proizvođačima i preduzetnicima. Pod parolom ,,Kupujmo domaće“ prepoznali smo veliki broj domaćih brendova koji su nas oduševili svojim kvalitetom, inovativnošću i kreativnošću. Nije lako izdvojiti se u masi. Nije lako izgraditi brend i istrajati.

EXECUTIVE CAR SERVICE ppdrska malom biznisu

Kada smo pre deset godina počeli da pružamo usluge iznajmljavanja limuzina sa vozačem, naša kompanija se suočila sa brojnim izazovima i znamo koliko nam je bila važna podrška naših klijenata, poslovnih partnera i saradnika. Zbog toga smo odlučili da vam ovom prilikom predstavimo neke od nama interesantnih domaćih brendova i na taj način pružimo podršku njihovom daljem uspehu u poslovanju. Dakle, ECS voli:

 • Gđa Mirkov – poslastičarnica
  Ovu poslastičarnicu nije potrebno posebno predstavljati- svi vi koji ste prošetali Zemunom, morali ste da zapazite belo okrečenu poslastičarnicu sa najlepšim i najukusnijim kolačima. Ovde možete jesti divne šušu krofne, madlene, razne vrste tartova… Poklonite sebi uživanje u najslađim ukusima!

 • Domaće kiflice
  I opet uživanje u ukusima, ali ovaj put nešto drugačijim, domaćim! Domaće kiflice su mekane, mirisne, sa najrazličitijim punjenjem! Možete birati da li želite slatke ili slane, količine koje vam odgovaraju- sve po vašem izboru! Odlične su kako za porodične proslave, tako i za putovanja, izlete.

 • Home made Hot sauce
  Ako ste ljubitelj začinjene hrane, Home made Hot sauce je novi brend na našem tržištu- ljuti sosevi kojima možete začiniti svako vaše jelo i od njega napraviti pravi delikates- garantujemo uživanje svim gurmanima!

 • Basket
  I evo, na kraju prepuručujemo zdravije grickalice koje vam mogu poslužiti i kao užina i kao večera! Iza brenda Basket stoji sjajan tim mladih ljudi koji ručno izrađuju zdrave grickalice koje možete poneti u park, na putovanje, na posao. Tako je jednostavno uneti neke dobre, zdrave promene u život! Počnite tako što ćete umesto klasičnih grickalica izabrati Basket!

Ovo su samo neki od brendova koje volimo i preporučujemo! U ovom tekstu smo se osvrnuli na samo neke od proizvođača i nadamo se da ćete uživati! Ako Vam se tekst dopadne, nastavićemo!

Podržimo jedni druge! Vaš ECS!

Najnovije vesti

Da li je pametno grejati kabinu automobila pre vožnje?

Temperaturu ispod nule malo ko voli, a posebno kada treba ući u auto! Da li ste od onih koji pre nego što krenu da voze, upale grejanje kako bi se kabina zgrejala, pa tek onda voze? To i nije baš dobro za vaš auto! Evo zbog čega!

Šta ako vam se auto zaglavi u snegu?

Ovih dana i ako niste na planini, velika je verovatnoća da ćete se susresti sa snegom! Ako vam se ne vozi po snegu, tu smo za vas! A tu smo i da vam damo par saveta ako vam se auto zaglavi u snegu!

Priprema auta za putovanje na planinu

Ukoliko se u ovom periodu odlučite za put na neku od planina Srbije, ECS kompanija je tu da vas bezbedno preveze do tamo! No, ukoliko odlučite da se ipak vozite sami, važno je da svoj auto pripremite za putovanje snežnim planinskim putevima! Evo nekoliko saveta za vas!