fbpx

ECS kupuje domaće!

Međusobna podrška je ono što čini temelj dobrih odnosa! To je razlog što ECS limo servis, kao društveno odgovorna firma, pruža punu podršku malim i srednjim proizvođačima i preduzetnicima. Pod parolom ,,Kupujmo domaće“ prepoznali smo veliki broj domaćih brendova koji su nas oduševili svojim kvalitetom, inovativnošću i kreativnošću. Nije lako izdvojiti se u masi. Nije lako izgraditi brend i istrajati.

EXECUTIVE CAR SERVICE ppdrska malom biznisu

Kada smo pre deset godina počeli da pružamo usluge iznajmljavanja limuzina sa vozačem, naša kompanija se suočila sa brojnim izazovima i znamo koliko nam je bila važna podrška naših klijenata, poslovnih partnera i saradnika. Zbog toga smo odlučili da vam ovom prilikom predstavimo neke od nama interesantnih domaćih brendova i na taj način pružimo podršku njihovom daljem uspehu u poslovanju. Dakle, ECS voli:

 • Gđa Mirkov – poslastičarnica
  Ovu poslastičarnicu nije potrebno posebno predstavljati- svi vi koji ste prošetali Zemunom, morali ste da zapazite belo okrečenu poslastičarnicu sa najlepšim i najukusnijim kolačima. Ovde možete jesti divne šušu krofne, madlene, razne vrste tartova… Poklonite sebi uživanje u najslađim ukusima!

 • Domaće kiflice
  I opet uživanje u ukusima, ali ovaj put nešto drugačijim, domaćim! Domaće kiflice su mekane, mirisne, sa najrazličitijim punjenjem! Možete birati da li želite slatke ili slane, količine koje vam odgovaraju- sve po vašem izboru! Odlične su kako za porodične proslave, tako i za putovanja, izlete.

 • Home made Hot sauce
  Ako ste ljubitelj začinjene hrane, Home made Hot sauce je novi brend na našem tržištu- ljuti sosevi kojima možete začiniti svako vaše jelo i od njega napraviti pravi delikates- garantujemo uživanje svim gurmanima!

 • Basket
  I evo, na kraju prepuručujemo zdravije grickalice koje vam mogu poslužiti i kao užina i kao večera! Iza brenda Basket stoji sjajan tim mladih ljudi koji ručno izrađuju zdrave grickalice koje možete poneti u park, na putovanje, na posao. Tako je jednostavno uneti neke dobre, zdrave promene u život! Počnite tako što ćete umesto klasičnih grickalica izabrati Basket!

Ovo su samo neki od brendova koje volimo i preporučujemo! U ovom tekstu smo se osvrnuli na samo neke od proizvođača i nadamo se da ćete uživati! Ako Vam se tekst dopadne, nastavićemo!

Podržimo jedni druge! Vaš ECS!

+381 63 282-900