U glavnoj ulozi- automobil!

Luksuzni automobili mogu imati brojne uloge- oni su prevozno sredstvo u svojoj prevashodnoj nameni, potom mogu biti predmet hobija, mesto za relaksaciju, pa čak mogu biti i važan filmski junak. Koliko puta na Vas je ostavio snažan utisak upravo neki od četvorotočkaša u nekom filmu?

executive car service automobili na filmu

Ukoliko stvarate u filmskoj industriji, ECS limo servis se bavi iznajmljivanjem luksuznih automobila za potrebe snimanja televizijskih emisija i filmova, snimanja reklama, spotova i video klipova.

A ukoliko ste kao i mi zaljubljenici u sedmu umetnost, pročitajte u nastavku teksta koje filmove bismo Vam preporučili da pogledate!

 • Aston Martin DB5, GOLDFINDER
  Filmove o Džejmsu Bondu vole sve generacije! Svi imaju omiljenog glumca u ulozi Bonda, omiljenu Bondovu devojku i, naravno, omiljeni automobil koji krije različita oružja, pomagala i često spasava popularnog tajnog agenta! Naš favorit kada su u pitanju četvorotočkaši iz ovog serijala je Aston Martin, pravo malo remek delo kada su automobili u pitanju! A i Šon Koneri u ulozi Bonda je, po našem mišljenju, neprevaziđen!

 • De Lorean DMC-12, Back to the Future
  Svi oni koji su odrastali osamdesetih su gledali Povratak u budućnost i oduševljavali se specijalnim efektima koji su se pojavljivali u filmu! Ono što je takođe izazivalo pažnju i oduševljenje je futuristički izgled automobila pomešan sa magijom koju film nosi! Marti Mekflaj je tinejdžer koji putuje u prošlost i upoznaje svoje roditelje kao tinejdžere, ali upoznaje i ekscentričnog naučnika, izumitelja automobila- vremenske mašine!

 • Batmobile, Batman Begins
  Sa Betmenovim automobilima je slična situacija kao i sa Bondovim- oni imaju važnu ulogu i predstavljaju simbole ovih filmskih ostvarenja! Betmobil je tu da pomogne i spase svog vlasnika, ima razne mogućnosti, a ono što ga posebno čini pamtljivim je spoljašnji izgled- neobičan, mračan i pre svega- drugačiji od drugih!

 • Volkswagen T2 Microbus, Little Miss Sunshine
  Još jedan od kultnih filmova koje smo svrstali u ovu listu je i Little Miss Sunshine- zato što je neobičan, pomalo uvrnut i zabavan! A najinteresantnija dešavanja se odvijaju u belo-žutom minibusu koji je glavna asocijacija na film!

 • Austin Mini Cooper S 1275, Italian Job
  Iako je rimejk ovog filma ostvario veliki uspeh, iako su Miniji koje voze Šarliz Teron, Mark Volberg i Džejson Stetam prelepi, u listu smo se ipak opredelili da uvrstimo automobile iz originalnog filmskog ostvarenja- jer poseduju poseban šarm i lepotu!

Uživajte u dobrim filmovima i izuzetnoj vožnji! Pozovite ECS limo servis i uživaćete kao filmska zvezda tokom svakog putovanja!

Najnovije vesti

Za dan kao iz bajke!

Pored Mercedesa E i S klase, Van vozila i minibusa, posedujemo i Lincoln Town Car Krystal Big produženu limuzinu koja je neretko čest odabir naših klijenata mladenaca! Ona je prava moderna kočija iz bajke! Sigurni smo da će vaš dan učniti posebnim!

Koliko je automobila na svetu?

Da li ste se ikada pitali koliko ima vozila na svetu? A koliko je automobila među njima? Do sada smo zasigurno znali samo broj vozila u našoj garaži! No, odlučili smo da ove nedelje za vas istražimo koliko je to automobila trenutno na svetu, kao i koje su zemlje i kompanije najveći proizvođači vozila! Spremite se da se iznenadite!

Značaj redovnog servisiranja automobila

Da biste uštedeli novac na duži vremenski period, važno je da redovno održavate vaše vozilo! I ne samo da štedite novac, već obezbeđujete sigurnu, udobnu i bezbrižnu vožnju, što je daleko važnije. ECS vozila su redovno servisirana, te kad kažemo da se sa nama vozite bez brige, čvrsto stojimo iza toga! A evo o čemu sve vi treba da vodite računa da biste bili sigurni tokom vožnje!