fbpx

U glavnoj ulozi- automobil!

Luksuzni automobili mogu imati brojne uloge- oni su prevozno sredstvo u svojoj prevashodnoj nameni, potom mogu biti predmet hobija, mesto za relaksaciju, pa čak mogu biti i važan filmski junak. Koliko puta na Vas je ostavio snažan utisak upravo neki od četvorotočkaša u nekom filmu?

executive car service automobili na filmu

Ukoliko stvarate u filmskoj industriji, ECS limo servis se bavi iznajmljivanjem luksuznih automobila za potrebe snimanja televizijskih emisija i filmova, snimanja reklama, spotova i video klipova.

A ukoliko ste kao i mi zaljubljenici u sedmu umetnost, pročitajte u nastavku teksta koje filmove bismo Vam preporučili da pogledate!

 • Aston Martin DB5, GOLDFINDER
  Filmove o Džejmsu Bondu vole sve generacije! Svi imaju omiljenog glumca u ulozi Bonda, omiljenu Bondovu devojku i, naravno, omiljeni automobil koji krije različita oružja, pomagala i često spasava popularnog tajnog agenta! Naš favorit kada su u pitanju četvorotočkaši iz ovog serijala je Aston Martin, pravo malo remek delo kada su automobili u pitanju! A i Šon Koneri u ulozi Bonda je, po našem mišljenju, neprevaziđen!

 • De Lorean DMC-12, Back to the Future
  Svi oni koji su odrastali osamdesetih su gledali Povratak u budućnost i oduševljavali se specijalnim efektima koji su se pojavljivali u filmu! Ono što je takođe izazivalo pažnju i oduševljenje je futuristički izgled automobila pomešan sa magijom koju film nosi! Marti Mekflaj je tinejdžer koji putuje u prošlost i upoznaje svoje roditelje kao tinejdžere, ali upoznaje i ekscentričnog naučnika, izumitelja automobila- vremenske mašine!

 • Batmobile, Batman Begins
  Sa Betmenovim automobilima je slična situacija kao i sa Bondovim- oni imaju važnu ulogu i predstavljaju simbole ovih filmskih ostvarenja! Betmobil je tu da pomogne i spase svog vlasnika, ima razne mogućnosti, a ono što ga posebno čini pamtljivim je spoljašnji izgled- neobičan, mračan i pre svega- drugačiji od drugih!

 • Volkswagen T2 Microbus, Little Miss Sunshine
  Još jedan od kultnih filmova koje smo svrstali u ovu listu je i Little Miss Sunshine- zato što je neobičan, pomalo uvrnut i zabavan! A najinteresantnija dešavanja se odvijaju u belo-žutom minibusu koji je glavna asocijacija na film!

 • Austin Mini Cooper S 1275, Italian Job
  Iako je rimejk ovog filma ostvario veliki uspeh, iako su Miniji koje voze Šarliz Teron, Mark Volberg i Džejson Stetam prelepi, u listu smo se ipak opredelili da uvrstimo automobile iz originalnog filmskog ostvarenja- jer poseduju poseban šarm i lepotu!

Uživajte u dobrim filmovima i izuzetnoj vožnji! Pozovite ECS limo servis i uživaćete kao filmska zvezda tokom svakog putovanja!

+381 63 282-900