Planine, reke, jezera- kako provesti godišnji odmor 2020?

Planine i reke Srbije su prirodni dragulji koje morate istražiti! Ovaj vid turizma je privlačan milionima turista širom sveta! U Srbiji postoji veliki broj planinskih lepotica na kojima možete provesti godišnji odmor iz snova, putovanja tokom kojih možete obići divna jezera na kojima se možete kupati, odmarati i uživati!

executive car service djerdap

Ipak, imajte u vidu da i tokom letnjih meseci na ovim mestima su gužve veće, pa je važno dobro se pripremiti! Evo nekoliko saveta kako da odmor provedete na najbolji mogući način:

  • Na vreme obezbedite smeštaj

Imajte u vidu da se ove godine veći broj domaćih turista opredelio da odmor provede u Srbiji! Ukoliko želite da nađete odgovarajući smeštaj, potrebno je da se na vreme informišete i rezervišete mesto! I na planinama, kao i na jezerima, postoje različiti tipovi hotela, privatnih kuća, apartmana- promislite o svojim potrebama i izaberite šta vam odgovara!

  • Saznajte pravila i propise

Raspitajte se o pravilima i propisima koji važe na željenoj destinaciji! Neke planine i jezera je moguće obići u svakom trenutku, dok na nekima važe posebna pravila o vremenu obilaska. Ponegde je potrebno platiti ulaz u određeno područje. Neki površine nisu prilagođene roditeljima sa decom, kao ni kućnim ljubimcima! Važno je da se unapred informišete da biste znali kakve mogućnosti obilaska su vam na raspolaganju! Ukoliko se, pak, bavite ribolovom, možda će vam na nekim od jezera biti potrebne posebne dozvole da biste uživali u omiljenoj aktivnosti!

  • Napravite plan aktivnosti

Na planinama i jezerima možete sebi prirediti pravi ugođaj kada su u pitanju sportske aktivnosti i pešačke ture. Možete uživati u ekstremnim sportovima, voziti bicikl, biti deo istraživačkih ekspedicija… Koristite mape područja da biste mogli da planirate glavne i alternativne rute.

  • Dođite pripremljeni

Svaki vid pripreme za put će vam olakšati i učiniti lepšim vreme provedeno na odmoru! Ne zaboravite da ponesete komplet za prvu pomoć, da se raspitate da li postoje ograničenja kada je u pitanju parking i da u rancu imate nešto od zdravih grickalica koje će vam jednostavno utoliti glad. Blagovremenom pripremom ćete obezbediti sebi pun ugođaj!

  • Odmorite duh i telo

Kada putujete na planine ili jezera, najvažnije je da se u potpunosti relaksirate! Dišite punim plućima, odmarajte u travi ili se izležavajte na obali. Ne zaboravite, cilj odmora je da se odmorite!

Ukoliko ne želite da brinete o prevozu, o gužvi u saobraćaju, niti o tome gde ćete se parkirati, pozovite ECS limo servis! Nudimo vam vrhunsku uslugu prevoza, kako za pojedince, tako i za grupe, poštujući sve bezbednosne standarde! Sa nama će vaš odmor biti baš onakav kakav zaslužujete- nezaboravan!

Najnovije vesti

Monovolumen prevoz za sve Vaše potrebe

Ako želite da se vozite sa svojom porodicom, prijateljima ili s timom ljudi sa kojima radite, naša preporuka je Mercedes V Class-e. Vrhunsko, kompaktno Van vozilo biće spremno da ugosti u svojoj kabini čak sedam osoba!

Jedan dan sa ECS-om!

O tome da Vam se može pokvariti automobil dan pre važnog sastanka kom morate da prisustvujete i ne razmišljate! Nije tako velika verovatnoća da se to dogodi. No, i ta mala verovatnoća je dovoljna da se to zaista dogodi!

Odaberite šofera!

Za razliku od posla vozača, posao šofera je značajno kompleksniji i zahtevniji! Šoferima nije jedini cilj da vas prevezu sa jedne destinacije na drugu, već da Vam pruže uslugu vrhunskog kvaliteta koju ćete pamtiti!

+381 63 282-900