fbpx

Automobil za svadbu i još nekoliko saveta za Vaše venčanje iz snova

Drage dame, poznato je da je ženama dan venčanja jedan od najvažnijih u životu. Svaka od vas će se potruditi da tog dana sve izgleda besprekorno. Vozili smo više od stotinu mladenačkih parova, rešavali sa njima različite situacije na dan venčanja, jurili po novu košulju ili drugi par cipela za mladu. Znamo da dajete sve od sebe da svojim prijateljima i članovima  porodice ostavite nezaboravan utisak i doživljaj za pamćenje. Na Vama je da odaberete da li ćete praviti intimnu proslavu za najuži krug ljudi, ili ćete se ipak opredeliti da priredite veliku proslavu. Za koju god opciju da se opredelite, postoji nekoliko stavki koje će Vam biti neophodne da bi taj dan bio baš onakav kakav ste oduvek želeli – savršen. Mi obezbedjujemo udoban automobil za svadbu ali evo nekoliko saveta koji će Vam proces organizacije i pripreme olakšati:

Venčanica i obuća

Potraga za venčanicom iz snova može da bude naporna. Nemojte se obazirati mnogo na fotografije  modela u časopisima. Razmislite koji kroj vašoj figuri najbolje pristaje i time se vodite prilikom izbora. Što se obuće tiče, zlatno pravilo je da treba da bude udobna. Imajte u vidu da ćete najveći deo dana stajati i igrati. Odaberite tip cipela koji ćete moći da nosite i posle svadbe.

Prostor

Odvojte dovoljno vremena da pogledate sale i restorane za venčanja. Ponude su raznovrsne, a u zavisnosti od broja gostiju i vaših želja, razlikuju se i cene. Precizno se dogovorite šta će se služiti od hrane i pića.

Dekoracija

U nekim restoranima dekoracija je uključena u cenu rentiranja prostora. Neki će Vam ponuditi i svoje dekoratere, koji će, u saradnji sa Vama, osmisliti kako bi prostor tog dana trebalo da izgleda. Ideja je da kroz dekoraciju prostor dobije i Vaš lični pečat. Neka se na mladenačkom stolu nađe Vaše omiljeno cveće, a stolovi gostiju budu ukrašeni buketima po Vašoj želji.

Muzika

Mladencima je ovo jedan od najvećih izazova, pogotovo ako planiraju da organizuju venčanje u kratkom vremenskom roku. Raspitajte se koji bendovi imaju slobodne termine, opišite im Vaš muzički ukus, naglasite šta NE ŽELITE da slušate tog dana, ali i ne zaboravite da, za razliku od Vas, muzičari imaju i znanje i iskustvo, pa ih pustite da naprave dobru atmosferu.

Limuzina za svadbu

Iako Vam se možda u prvi mah ne čini tako, ovo je jedna od stavki koja zadaje priličnu glavobolju budućim mladencima. Bez obzira na dobronamerne rođake i prijatelje koji će Vam ponuditi svoja vozila, tog dana treba da obezbedite luksuzan i što je mnogo važnije, pouzdan prevoz. Izaberite EXECUTIVE CAR SERVICE i odaberite neku od limuzina iz naše flote. Vaša udobnost i sigurnost su nam na prvom mestu!

Tu smo da pomognemo da Vam ovaj dan bude zaista nezaboravan!

Vaš ECS tim!

+381 63 282-900