fbpx

Limuzina za venčanje

Neretko se događa da mladenci ne stignu baš na svaki detalj da misle, pa onda u poslednjem trenutku shvate da su propustili da se dogovore oko prevoza. Naravno, ima i onih koji se trude da ispoštuju običaje, te se dogovaraju sa onim rođakom ili prijateljem, koji je poznat po tome što ima „najbolji“ auto.

Naravno, uvek postoji mnogo bolja opcija, koja će mladence dodatno usrećiti: Iznajmljivanje limuzine!

Limuzina za svadbu se može iznajmiti po vrlo povoljnim uslovima, pa čak i u poslednjem trenutku. Svakako je poželjno na vreme kontaktirati naš kontakt centar, te se usaglasiti oko apsolutno svih detalja. Sa našim timom ljudi možete biti sasvim sigurni da će Vaši zahtevi maksimalno korektno biti ispunjeni.

Iako se navodi da je u pitanju limuzina za svadbu, ona može da bude korišćena i za sve ostale svečane prilike, jer nudi brojne pogodnosti.

Dobro obučeni vozači, iza koji je višegodišnje iskustvo će se potruditi da adekvatno odgovore svim Vašim zahtevima, te da Vam tako pruže mogućnost da zaista uživate u specijalnom danu!

Sva vozila kojima raspolažemo su svrstana u luksuzna i poseduju dodatnu opremu, koja će svakom klijentu omogućiti da se oseća prijatno i bezbedno tokom vožnje do željenog odredišta.

Ukoliko se još uvek dvoumite da li je limuzina za svadbu dobar izbor ili ne, reći ćemo Vam da su svi naši klijenti bili izuzetno zadovoljni. Bez obzira povodom kog događaja su ovu uslugu iskoristili, apsolutno svi su naveli da se nisu nijednog trenutka pokajali, jer su tako sebi omogućili da zaista uživaju u slavlju!

 

Najnovije vesti

pr-sample14

Posetite Beograd- evo zašto!

Beograd je glavni i najveći grad Srbije, države u samom srcu Balkana. Ukoliko se opredelite da ga posetite turistički, ECS limo servis Vam stoji na raspolaganju.

pr-sample14

Da li ste ovo znali o limuzinama?

Limuzine su nastale davne 1902.godine. Tada su se limuzinama zvali luksuzniji automobili te su samo privilegovani imali mogućnost da se u njima voze.

pr-sample14

WHITESNAKE u Beogradu!

Nakon četiri godine, kultni rok sastav Whitesnake je 27. juna ponovo nastupao u Beogradu, a čast da prevozi članove benda je imao upravo ECS limo servis.