fbpx

Iznajmljivanje limuzina u Beogradu

Spremate se za venčanje, maturu, krštenje ili neki drugi poseban događaj i sigurni smo da o mnogo čemu razmišljate. Tu smo da vam pomognemo!

Iznajmljivanje limuzina u Beogradu je usluga koja je namenjena upravo ovakvim situacijama i omogućuje svim našim klijentima da se posvete uživanju u planiranju svih detalja, a da istovremeno na željenu lokaciju stignu na vreme i da zaista mogu da uživaju u svom velikom danu.

Limousine-rental-Belgrade limo servis

Bez obzira da li se radi o maturskoj večeri, veridbi i svadbi ili o bilo kom drugom svečanom događaju, iznajmljivanje limuzina u Beogradu je definitivno usluga koja će omogućiti klijentima da ostave pozitivan utisak a da istovremeno poštede sebe brige oko prevoza.

Zato su tu naši iskusni vozači koji će Vam biti na usluzi, omogućiti i Vama i Vašim saputnicima da se opustite i uživate u svečanosti.

Na vreme ćete stići do odredišta a tokom putovanja ćete moći da iskoristite sve prednosti koje luksuzna vozila iz našeg voznog parka mogu da ponude. Uz sasvim zadovoljavajući broj posebno atraktivnih i luksuznih vozila, nudimo Vam i mogućnost da iznajmite kombi vozila sa luksuznom opremom a po izuzetno pristupačnim uslovima.

Ne oklevajte da pozovete naš kontakt centar, koji je dostupan 24 časa, svakog dana u nedelji, te da precizirate sve vezano za iznajmljivanje limuzina u Beogradu, a zatim se usredsredite na sve ostalo.

Prepustite nam detalje koji će upotpuniti Vaš svečani događaj i uživajte!

Najnovije vesti

EXECUTIVE CAR SERVICE prevoz dece

Bezbedan prevoz Vaše porodice sa ECS!

Postoji mnogo mitova, nedoumica i nesporazuma koji se odnose na rentiranje limuzine! Uobičajena percepcija ovog tipa usluge je da su raskoši limuzine rezervisane isključivo za poslovne ljude.

EXECUTIVE CAR SERVICE limo servis

Provodite previše vremena u automobilu?

Ecs limo servis se bavi prevozom putnika već punih deset godina. Zbog vremena koje naši vozači provode u vozilima, kolektivno smo se opredelili da usvojimo neke zdrave navike kojima čuvamo svoje zdravlje.

EXECUTIVE-CAR-SERVICE-etno-selo

Turističko blago – Etno sela Srbije

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u prevozu putnika širom Srbije, tim iz ECS limo servisa može da se pohvali činjenicom da sjajno poznaje lepote naše zemlje.