fbpx

Prednosti iznamjljivanja VIP vozila?

Mnogi od nas imaju pomešane asocijacije na termin VIP. Kada je u pitanju korišćenje tog pojma u poslovnim sferama, stvar je malo drugačija. Zato ćemo odmah da pojasnimo šta su to VIP vozila.

U našem poslu se taj termin primenjuje kada su u pitanju vozila koja klijentima nude brojne pogodnosti i pružaju im mogućnost da zaista uživaju u putovanju, bez obzira da li je u pitanju bliža ili dalja destinacija.

Izuzev za iznajmljivanje limuzina, naša kompanija posluje i za iznajmljivanje kombi vozila, a navedena usluga uključuje i vozača, koji će se u najvećoj mogućoj meri potruditi da odgovori na sve zahteve klijenata i da ih bezbedno doveze do odredišta. Sva vozila su klimatizovana, komforna sa visokim nivoom opreme.

Potpuno je svejedno da li je u pitanju neka svečana prilika ili poslovni kongres, jer će se naši zaposleni sasvim sigurno potruditi da Vam omoguće da stignete do željenog mesta sigurno i da se vratite, a da istovremeno uvidite koje sve pogodnosti VIP vozila mogu da ponude.

Jedina obaveza koju će zainteresovani za ovu uslugu imati, jeste da nam na vreme sve zahteve dostave, a ostalo je briga naših zaposlenih.

Budite sasvim sigurni da će usluga biti na vrhunskom nivou, jer je upravo to ono po čemu smo već postali prepoznatljivi! Rezervišete Vaše VIP vozilo na vreme i u bilo koje doba dana nas kontaktirajte, kako bismo precizirali sve detalje i omogućili Vam da se opustite i uživate u predstojećem događaju!

Najnovije vesti

pr-sample14

LANSIRALI SMO NOVI SAJT!

Nakon meseci napornog rada i predanosti, sa zadovoljstvom objavljujemo lansiranje našeg potpuno novog veb sajta! Cilj našeg novog interaktivnog veb sajta je da našim posetiocima pružimo lakši način da saznaju više o uslugama ECS Serbia.

pr-sample14

Vozila ECS Serbia za devet godina prešla više od dvanaest miliona kilometara

Iako usluge limo servisa u Srbiji nisu toliko tražene kao u razvijenim zemljama, ova vrsta prevoza u poslednje sve je popularnija i kod nas.

pr-sample14

„Mi nismo običan limo servis“ – ekskluzivni prevoz „ECS Serbia“

Luksuzni auto koji Vas čeka u dogovoreno vreme na određenom mestu, kulturan vozač u odelu koji zna strane jezike i plaćanje vožnje karticom, samo su neke od pogodnosti koje nudi „ECS Serbia“