fbpx

Prednosti iznamjljivanja VIP vozila?

Mnogi od nas imaju pomešane asocijacije na termin VIP. Kada je u pitanju korišćenje tog pojma u poslovnim sferama, stvar je malo drugačija. Zato ćemo odmah da pojasnimo šta su to VIP vozila.

U našem poslu se taj termin primenjuje kada su u pitanju vozila koja klijentima nude brojne pogodnosti i pružaju im mogućnost da zaista uživaju u putovanju, bez obzira da li je u pitanju bliža ili dalja destinacija.

Izuzev za iznajmljivanje limuzina, naša kompanija posluje i za iznajmljivanje kombi vozila, a navedena usluga uključuje i vozača, koji će se u najvećoj mogućoj meri potruditi da odgovori na sve zahteve klijenata i da ih bezbedno doveze do odredišta. Sva vozila su klimatizovana, komforna sa visokim nivoom opreme.

Potpuno je svejedno da li je u pitanju neka svečana prilika ili poslovni kongres, jer će se naši zaposleni sasvim sigurno potruditi da Vam omoguće da stignete do željenog mesta sigurno i da se vratite, a da istovremeno uvidite koje sve pogodnosti VIP vozila mogu da ponude.

Jedina obaveza koju će zainteresovani za ovu uslugu imati, jeste da nam na vreme sve zahteve dostave, a ostalo je briga naših zaposlenih.

Budite sasvim sigurni da će usluga biti na vrhunskom nivou, jer je upravo to ono po čemu smo već postali prepoznatljivi! Rezervišete Vaše VIP vozilo na vreme i u bilo koje doba dana nas kontaktirajte, kako bismo precizirali sve detalje i omogućili Vam da se opustite i uživate u predstojećem događaju!

Najnovije vesti

pr-sample14

Poslovni dress code

,,Odelo ne čini čoveka“ je stara narodna mudrost koja se prenosi sa generacije na generaciju. Nama u ECS je veoma važno da naše kolege budu uredno odevene.

pr-sample14

Leto uz festival ljubavi, festival piva i ECS

Ukoliko ste se uželeli dobrog provoda, leto je pravo vreme da posetite Srbiju i vidite neke od najboljih muzičkih festivala koji će se tokom leta održati.

pr-sample14

Godišnji odmor sa ECS-om

Sezona godišnjih odmora je uveliko počela! Ukoliko se niste još uvek opredelili za destinaciju gde ćete odmor provesti, evo nekoliko ideja o kojima biste mogli da razmislite.