fbpx

Prednosti iznamjljivanja VIP vozila?

Mnogi od nas imaju pomešane asocijacije na termin VIP. Kada je u pitanju korišćenje tog pojma u poslovnim sferama, stvar je malo drugačija. Zato ćemo odmah da pojasnimo šta su to VIP vozila.

U našem poslu se taj termin primenjuje kada su u pitanju vozila koja klijentima nude brojne pogodnosti i pružaju im mogućnost da zaista uživaju u putovanju, bez obzira da li je u pitanju bliža ili dalja destinacija.

Izuzev za iznajmljivanje limuzina, naša kompanija posluje i za iznajmljivanje kombi vozila, a navedena usluga uključuje i vozača, koji će se u najvećoj mogućoj meri potruditi da odgovori na sve zahteve klijenata i da ih bezbedno doveze do odredišta. Sva vozila su klimatizovana, komforna sa visokim nivoom opreme.

Potpuno je svejedno da li je u pitanju neka svečana prilika ili poslovni kongres, jer će se naši zaposleni sasvim sigurno potruditi da Vam omoguće da stignete do željenog mesta sigurno i da se vratite, a da istovremeno uvidite koje sve pogodnosti VIP vozila mogu da ponude.

Jedina obaveza koju će zainteresovani za ovu uslugu imati, jeste da nam na vreme sve zahteve dostave, a ostalo je briga naših zaposlenih.

Budite sasvim sigurni da će usluga biti na vrhunskom nivou, jer je upravo to ono po čemu smo već postali prepoznatljivi! Rezervišete Vaše VIP vozilo na vreme i u bilo koje doba dana nas kontaktirajte, kako bismo precizirali sve detalje i omogućili Vam da se opustite i uživate u predstojećem događaju!

Najnovije vesti

pr-sample14

Dobro došli, gosti iz Kine!

Veliki broj kineskih turista poseti našu zemlju. Po podacima Turističke organizacije Srbije, kineskih turista je 20 puta više došlo u Srbiju prošle godine u odnosu na period pre samo 10 godina.

pr-sample14

ECS -Vaša Firma od poverenja

ECS limo servis je više godina za redom dobitnik prestižnog priznanja Firma od poverenja. Ovo značajno priznanje postoji od 2013. godine i pokrenuo ga je Centar za istraživanje mišljenja klijenata.

pr-sample14

Putujte Srbijom sa nama

Dobro došli u Srbiju, zemlju najlepših pejzaža i srdačnih i gostoprimljivih ljudi! Ovaj tekst posvećujemo svima vama koji uživate u putovanjima, novim i dragim poznanstvima i nezaboravnim utiscima.