fbpx

Polazak u školu- kako da ga učinite posebnim!

Postoji mnogo načina da ukažete pažnju svom detetu. Ukoliko ove godine polazi u školu, potrebno je da razgovarate sa njim, da ga pripremite na promene koje ga očekuju. Ne zaboravite, polazak u školu predstavlja početak jedne nove životne etape i zbog toga je važno posebno pripremiti mališana za nju. Ono što vam je najpotrebnije u ovom trenutku je zajedničko vreme.

Ovih nekoliko dana pre prvog septembra možete iskoristiti da zajedno posetite neka mesta, da tokom tih šetnji nenametljivo razgovarate o tome kakve će obaveze u školi sačekati Vaše dete i na taj način da učinite da se oseća sigurno i zadovoljno.

Na Vama je samo da odaberete destinaciju! ECS limo servis Vam stoji na raspolaganju za sve usluge prevoza. U nastavku teksta pročitajte nekoliko saveta kako da naredni dani budu ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom!

  1. Zajedno obavite kupovinu

Kupovina sveski, olovaka, bojica, ranca ne mora biti obična potrošačka aktivnost! Sećate li se sa koliko pažnje ste uvijali sveske u uvijače, kako ste birali nalepnice na kojima će pisati Vaše ime ili koliko ste bržljivo pakovali knjige i pernicu u ranac? Učinite da i Vaše dete shvati važnost i posebnost ovih malih rituala. Zajedno idite u kupovinu, pustite ga da samo odabere školski pribor i sveske, dozvolite mu da samo donosi te male odluke i da se učini odraslijem nego prethodnog dana! Jer polaskom u školu zaista otvara vrata jednog drugačijeg sveta, puno različitih izazova i donošenje različitih odluka će polako postati deo svakodnevice!

  • Opremite radni kutak

Radni kutak Vašeg mališana treba da bude posebno, odvojeno mesto koje će biti rezervisano za rad, tj.za izradu domaćih zadataka, crtanje, bojenje! Ta površina ne treba da podseća na mesto za igru, jer to i nije. Lampa za čitanje, dovoljno mesta za odlaganje školskih knjiga i posudica za olovke koje treba da budu pri ruci- sasvim dovoljno za novi početak!

  • Posetite neko interesantno mesto

Učlanite svog mališana u neku od gradskih biblioteka, posetite muzej zajedno, napravite porodični piknik, ili, jednostavno, svi zajedno izađite na porodični ručak! Toliko toga Vam je na raspolaganju da ovom 1. septembru date posebnost koju zaslužuje! Ukoliko želite da se u potpunosti opustite i uživate, a da ne razmišljate o gužvama u saobraćaju, prevozu, parkingu, pozovite ECS limo servis! Tu smo da ulepšamo Vaše najlepše porodične trenutke!

Svim prvacima i ostalim školarcima ECS limo servis želi srećan početak nove školske godine!

+381 63 282-900