fbpx

Nova Mercedes S klasa – Briga o onome što je važno.

Konačno – novi Mercedes S klase je tu!

Divne vesti za sve pasionirane ljubitelje kompanije Mercedes- novi Mercedes S klase (W223) je ugledao svetlost dana! Nakon brojnih najavljivanja, pripreme tržišta i iščekivanja, konačno imamo priliku da vidimo kako ovaj luksuzni automobil izgleda i kakve su mu performanse! Mercedesov tim je i ovaj put briljirao- uz pomoć savremene tehnologije i besprekornog dizajna napravili su budući klasik kada je ovaj tip automobila u pitanju.

Kada je u pitanju dizajn i spoljašnjost automobila na prednjem delu se nalaze digitalna svetla i specifične tri tačke u faru koje ukazuju na to da je reč o S klasi! U masku farova je ugrađen čitav niz senzora. Bočne strane imaju skrivene kvake, a sistem otključavanja je takođe zanimljiv- pritiskom na dugme  ključa, kvake izlaze iz vrata. Automobil može da prepozna da se približavate automobilu i da se otključa! Najveću promenu je pretrpeo zadnji deo automobila- zapravo izgled farova koji podsećaju na E klasu! Automobil je dugačak 5,32m, ali zahvaljujući specifičnosti zakretanja točkova, upravljiv je kao i manji modeli.

Ono što će osvojiti i najzahtevnije kupce i klijente je enterijer vozila! Centralnim delom dominira masivni ekran osetljiv na dodir. Funkcije hardvera i softvera su dovedene do perfekcije! Funkcionalnost ,,Hej, Mercedes“ se razvila do tog nivoa, da za neke potrebe nije čak ni potrebno izgovoriti reči za pokretanje aplikacije (za prihvatanje telefonskog poziva ili za pokretanje karte navigacije). Virtuelna realnost u automobilu, sposobnost tumačenja ne samo vašeg glasa, već i mimike i gestova je nova dimenzija koju je  moguće doživeti u ovom vozilu! Za hedoniste postoji posebna pogodnost- ukoliko sistemu kažete da ste umorni, uključuju se posebni sistemi kontrole udobnosti! Priznajte, na sve su mislili!

Ono što je takođe postavljeno na najviši nivo i urađeno je po vrhunskim standardima je bezbednost automobila- sistem E- ACTIVE BODY CONTROL može čak da podigne karoseriju automobila pre udarca u drugo vozilo!

Mogli bismo još dugo da opisujemo ovo čudo dizajna i tehnologije, ali vam preporučijemo da za više informacija posetite Mercedes-Benz sajt i uživate u onome što vidite!

Ukoliko ste zaljubljenici u Mercedes, i želite delić ugođaja koji ovaj brend pruža, pozovite ECS limo servis i rezervišite vožnju nekom od naših limuzina!

+381 63 282-900