fbpx

6 zlatnih pravila za odabir najboljeg limo servisa

Možda će Vam se u prvi mah učiniti mnogo, ali šest saveta koje ćemo Vam predstaviti u nastavku teksta mogu Vam biti vodilja za odabir limo servisa u bilo kojoj zemlji na svetu! Zahvaljujući višegodišnjem iskutvu, prilici da sarađujemo sa klijentima iz zemlje i sveta, različite starosne dobi, različitih zanimanja i interesovanja, došli smo do zaključka da postoji zajednički imenitelj kojim se svi oni svesno ili nesvesno vode kada biraju limo servis kom će pokloniti poverenje. Kada sledeći put budete putovali na poslovni sastanak ili organizovali važan životni događaj, razmislite da li limo servis koji ćete angažovati ispunjava sledeće uslove:

  • Integritet

Definicija integriteta je složena. Ono što je osnovno je da se integritet odnosi na potpunost, na poštovanje moralnih vrednosti, na prihvatanje raznolikosti. Kada je u pitanju rad neke kompanije, integritet podrazumeva posvećenost kompanije održanju kvaliteta usluge i očuvanju reputacije. Briga o zaposlenima na prvom mestu je temelj integriteta kompanije.

  • Iskustvo

Iskustvo u svakom smislu je ono što najbolje izdvaja od ostalih! Iskustvo na putu, iskustvo u poznavanju vozila, iskustvo u odnosu sa klijentima- sve su to ključni činioci uspeha u poslovanju. Biranjem limo servisa sa dugom tradicijom, zapravo birate ono najvažnije- svoju bezbednost i pun ugođaj!

  • Raznolikost

Raznolikost se odnosi na flotu koja čini limo servis. Limo servis koji nudi vozila za različit broj putnika, koji ulaže u vozila i redovno ih obnavlja je zapravo pouzdan servis za koji se možete opredeliti!

Potencijalni troškovi za rentiranje limuzine obično deluju kao previsoki. Ono što je važno da uporedite limo servise koje uzimate u obzir i opredelite se za onaj u kom su cena i kvalitet usluge u srazmeri. Ušteda novca ne bi trebalo da bude presudni faktor kada je ovaj tip usluge u pitanju.

  • Bezbednost

Nikada se obezbednosti nije više govorilo nego sada. Bezbednost na putu je podrazumevana kada je rentiranje limuzina u pitanju. Ono što je novina je bezbednost putnika u skladu sa novim merama koje su propisane. Pored vozača koji koristi masku, vozila moraju biti dezinfikovana odgovarajućim sredstvima.

  • Odgovornost

Najbolje limo servise ćete dobiti odmah! Njihovi zaposleni se javljaju na telefon, odgovaraju na mejlove, i daju Vam jasne, tačne i precizne informacije. Ako su informacije nejasne i nedorečene, ostaje prostora za neprijatna iznenađenja!

Sve su ovo osobine i kvaliteti koje poseduje ECS limo servis- limo servis sa tradicijom! Zato nas pozovite i sami se uverite u kvalitet usluge!

+381 63 282-900