fbpx

Bezbedan prevoz Vaše porodice sa ECS!

Postoji mnogo mitova, nedoumica i nesporazuma koji se odnose na rentiranje limuzine! Uobičajena percepcija ovog tipa usluge je da su raskoši limuzine rezervisane isključivo za poslovne ljude.

EXECUTIVE CAR SERVICE prevoz dece

U ECS limo servisu verujemo u suprotno, a želimo i Vama da pomognemo da se uverite kako su naše usluge pristupačne i dostupne velikom broju ljudi različitih potreba, ali i godina. Svi mogu uživati u ovom ugođaju uz sve neophodne bezbednosne mere. Evo nekoliko prilika kada možete rentirati limuzinu i kao deo nezaboravnih uspomena:

  • Rođendani

Najočitiji izbor dana za rentiranje limuzine može biti upravo rođendan Vašeg deteta. Bilo da je u pitanju jubilarni 18. ili, pak, neki drugi, ali nikako manje važan, na Vaše dete će svakako vožnja nekom od naših limuzina ostaviti utisak. Prednost rentiranja limuzine je i u tome što sve prijatelje Vašeg deteta možete smestiti u naš Mercedes V klase ili Mercedes Sprinter provozati ih do određene lokacije/odredišta proslave. Bezbednost mališana je zagarantovana kada ih vozi neko do naših profesionalnih šofera! Pozovite nas i sigurni smo da će divan dan biti upravo onakav kakav su zamišljali!

  • Proslava postignuća

Toliko toga može biti povod za proslavu! Toliko je važnih stvari, poduhvata i savladanih prepreka u detinjstvu i svi oni ostavljaju posebne, snažne utiske. Zašto neke od njih ne biste proslavili i obeležili na drugačiji način?! Pokažite koliko Vam je važna njihova sreća i uspeh, iznenadite ih nečim posebnim i drugačijim! Rentirajte limuzinu i proslavite uspeh svog deteta u omiljenom restoranu ili se provozajte do susednog grada i u najlepšoj lokalnoj poslastičarnici priredite sebi i mališanu nezaboravni ugođaj!

  • Diplomiranje

U životu svakog akademca posebno mesto ima dan kada odbrani diplomski rad i okonča školovanje. Ovu važnu životnu prekretnicu treba obeležiti na odgovarajući način- u društvu najbližih, ali sa dozom luksuza i glamura! ECS je tu da učini da taj dan bude drugačiji od svih drugih! Neka Vaš diplomac novu životnu etapu započne sa nama!

  • Matura

O ovom životnom događaju i važnosti koju ima za Vaše dete ne moramo posebno da pričamo! Najlepše haljine i odela, šminka, obuća, i neko od naših vozila– i najglamuroznija noć može da počne! Neka se te noći osećaju kao kraljevi i kraljice- jer to i jeste poenta ovakvih proslava, zar ne?!

Pozovite ECS limo servis i najlepše uspomene ćemo stvarati zajedno!

Najnovije vesti

mercedes-benz-s-class-wv223

Nova Mercedes S klasa – Briga o onome što je važno.

Divne vesti za sve pasionirane ljubitelje kompanije Mercedes- novi Mercedes S klase (W223) je ugledao svetlost dana!

ECS polazak u skolu

Polazak u školu- kako da ga učinite posebnim!

Postoji mnogo načina da ukažete pažnju svom detetu. Ukoliko ove godine polazi u školu.

6 zlatnih pravila za odabir najboljeg limo servisa

Možda će Vam se u prvi mah učiniti mnogo, ali šest saveta koje ćemo Vam predstaviti u nastavku teksta mogu Vam biti vodilja za odabir limo servisa u bilo kojoj zemlji na svetu!