fbpx

Na EXIT sa ECS-om!

Početak leta donosi nam festivale! Jedan od najpopularnijih u Srbiji, a i šire, definitivno je EXIT festival u Novom Sadu. Protekle godine festival nije održan, ali zato ove godine organizatori obećavaju nezaboravan provod! Ukoliko planirate da posetite EXIT festival, znate kome da se obratite za prevoz do Novog Sada! ECS kompanija je tu za Vas i ovog puta!

Bilo da polazite iz nekog dela Srbije ili regiona, ili možda dolazite iz neke druge zemlje avionom pa Vam je potreban aerodromski transfer do Novog Sada, ECS će Vas rado dovesti do čuvene Petrovaradinske tvrđave ili do Vašeg smeštaja. Naši iskusni vozači poznaju Novi Sad, pa ako ste prvi put u njemu, sa zadovoljstvom će Vas uputiti na mesta koja možete obići dok festival traje. Vaše je samo da se opustite i uživate dok ste tamo! Na kraju, zbog toga i dolazite!

Dolazite sa grupom prijatelja? Nema problema! ECS Van vozilo i ECS minibus biće spremni da prevezu sve Vaše prijatelje i njihov prtljag. Putovanja sa grupom ljudi, posebno mladih, poseban su užitak za naše vozače! Obezbedite sebi udoban i klimatizovan prevoz, a doživite putovanje do Novog Sada kao da ste na ekskurziji! Sa ECS-om žurka počinje već u vozilu!

I po povratku sa festivala čekaće Vas čisto i klimatizovano ECS vozilo. Puni utisaka, ali umorni od žurke, zavalite se u udobna sedišta, a mi ćemo Vas vratiti do aerodroma ili mesta polaska. Ne treba da brinete ni ako se žurka oduži! ECS vozila su uvek spremna i dolaze po Vas onda kada su Vam potrebna! Potrebno je samo da nas obavestite o novonastalim promenama, a na nama je da stignemo na vreme i omogućimo Vam kvalitetnu vožnju po kojoj smo prepoznatljivi.

Ako nakon festivala ipak želite da produžite putovanje i posetite neki drugi kraj Srbije, ECS je pravi izbor kada je prevoz u pitanju! Duga putovanja su avantura koju ne propuštamo! Prepustite se profesionalcima i recite svoju destinaciju! No, ako sve dvoumite ili ne znate gde dalje da putujete, ne brinite! Tu smo da Vam damo ideje i pomognemo Vam da Srbiju upoznate u pravom svetlu.

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirare. Rezervišite siguran, brz i udoban prevoz za sve Vaše prijatelje već danas! Žurka može da počne!

+381 63 282-900