Uživajte ovog leta u Beogradu!

Ovih dana vrućina nije zaobišla ni jedan grad u Srbiji! To znači samo jedno- stiglo nam je leto! Činjenica je da su letnje temperature podnošljivije ljudima na selu ili u manjim gradovima, u odnosu na ljude koji žive i rade u velikim gradovima, kao što je Beograd. No, to ne znači da leto u Beogradu ne može da bude lepo! Znate da imate pouzdanog partnera u kretanju beogradskim asfaltom! ECS kompanija je tu da Vam ponudi udobnu hladovinu!

Ako Vam je potreban prevoz sa jednog kraja grada na drugi, u letnjem periodu ovo znači samo jedno- pakao! Saobraćaj u Beogradu i visoke temperature nisu kombinacija koju rado čekamo. Ali, ECS kompanija ima rešenje za Vas! Naši profesionalni šoferi spremni su da Vas i po najvišim temperaturama ugoste u klimatizovanim i udobnim vozilima! Zaboravite na vlažnu odeću i znojave dlanove! Iz ECS vozila izlazite onakvi kakvi ste ušli!

Brzo i bezbedno stignite na željeno odredište! Putovanja nisu uvek prijatna tokom letnjeg perioda, bez obzira na uslove u vozilu. ECS šoferi imaju to na umu, zato im je u fokusu da što pre stignete tamo gde ste krenuli. No, ukoliko želite da uživate u laganijoj vožnji, spremni su da Vam izađu u susret! Možda ćete poželeti i da ostanete u našem vozilu!

Čekanje prevoza na suncu?! Nama je teško i da zamislimo! Zato smo maksimalno posvećeni klijentima i uzimamo u obzir okolnosti u kojima nas angažujete. ECS limuzina Vas čeka onda kada Vam je potrebno! Sa napornog sastanka pravo u klimatizovano vozilo! Ne razmišljajte o tome da li ćete pronaći prevoz u pravom trenutku i skratiti čekanje na suncu! Kada nas angažujete, svaki trenutak je Vaš!

ECS kompanija Vam je na raspolaganju tokom celog leta! Bilo da Vam je potrebna gradska vožnja, kratko ili dugo poslovno putovanje, aerodromski transfer ili prevoz za odlazak na letovanje, klimatizovana ECS vozila različitih kapaciteta Vas čekaju! Rezervišite vozilo već danas i nasmejte se Suncu!

Leto je sa ECS-om podnošljivo i u velikom gradu!

Najnovije vesti

Muzika, film i ECS!

Kako je leto vreme festivala, odlučili smo da za vas odaberemo par muzičkih i filmskih festivala u Srbiji koje u narednom period možete da posetite!

ECS i ekskluzivne kurirske usluge

Kao limo servis kompanija kojoj je među primarnim uslugama usluga poslovnog prevoza, često smo dobijali zahteve klijenata da u njihovo ime dostavimo poverljiva dokumenta, pozivnice za događaje, ali i poklone. I to nije bilo samo iz praktičnih razloga!

ECS i saradnja sa limo servis kompanijama sveta!

ECS je deo Limo Anywhere-a najveće mreže drumskog tansporta sa preko 5000 umreženih limo servis kompanija na svetu!

+381 63 282-900