fbpx

Letovanje sa ECS-om

ECS tim obožava putovanja u inostranstvo, bilo da su poslovna ili porodična! Posebno se radujemo letu i klijentima koji odlaze na primorje. Kako se ove godine situacija sa virusom stabilizovala, povećavaju se izgledi da će putovanja u inostranstvo biti moguća! To znači samo jedno- ovog leta idemo na more! No, to ne znači da ne treba biti obazriv. Evo zašto je ECS Vaš pouzdani partner na letovanju!

Putovanja autobusom baš nisu zgodna, posebno u ovom periodu dok virus još uvek kruži među nama. S druge strane, autobus nikada nije bio praktičan za putovanja sa porodicom, posebno ako su u pitanju porodice sa malom decom. ECS kompanija posebnu pažnju posvećuje porodici, naročito deci. Iz toga razloga, u našoj floti možete odabrati komforno Van vozilo za čak 7 osoba! Zamislite užitak putovanja sa celom porodicom u udobnom, dezinfikovanom i klimatizovanom vozilu, sa sedištima posebno prilagođenim za putovanja sa malom decom! Naporan put je nepoznanica kada se vozite ECS vozilima!

Putovanja sopstvenim automobilom mogu biti izazovna iz više razloga. Destinacije na koje putujemo su često dosta udaljene. Putovanja do njih zahtevaju iskusne vozače, koji moraju biti odmorni i moraju da poznaju rutu kojom se kreću. Sve ovo zahteva posebnu pripremu i spremnost na sve iznenadne neprilike koje Vas mogu snaći. Zato je nekada najbolje ne rizikovati! Letovanje je Vaše vreme za odmor i relaksaciju- verujemo da ne želite da Vas put umara! Sa ECS-om odmor počinje ulaskom u udobno vozilo!

Povedite svoje prijatelje na nezaboravno letovanje! Naše Van vozilo je savršeno za ovo priliku- da žurka krene već od mesta polaska! Prisetite se srednjoškolskih dana i onih ekskurzija koje i dan danas prepričavate! Luksuzno vozilo upotpunjuje doživljaj!

Pravi je trenutak da isplanirate letnji odmor! Zato na vreme rezervišite svoje vozilo i priuštite sebi da odmorni stignete na željenu destinaciju! ECS kompanija Vam je dostupna 24/7! Vaše je samo da odlučite gde letujete ove godine!

+381 63 282-900