Zavirite u luksuznu kabinu vozila S Class-e!

Ako do sada niste znali, Mercedes-Benz S Class-e nosi oznaku S zato što je ,,specijalani auto“! Da, dobro ste pročitali! Oznaka S potiče od nemačke reči Sonderklasse u značenju ,,specijalna klasa“. Napravljen je i imenovan tako da bude poseban, u šta se možete uveriti vožnjom sa ECS-om! A kako bismo Vam bolje približili šta Vas čeka, odlučili smo da ovaj tekst posvetimo zvezdi naše flote!

Imidž i duga tradicija koju Mercedes S Class-e ima, opravdavaju njegov nadimak ,,kralja luksuza“. Vožnja ovim vozilom će zasigurno učiniti da se osećate posebno! Idealan je za poslovna putovanja kada je važno da ostavite pozitivan prvi utisak. Mercedes S Class-e je Vaš pouzdani partner!

Kroz istoriju, S Class vozila marke Mercedes postavljala su standarde u sigurnosnim sistemima. Tako je ostalo i do današnjih dana. I to je prvo što ćete osetiti kada krenete u vožnju  S Class-om– sigurnost! Saznanje da Vas voze iskusni šoferi ECS kompanije osećaj sigurnosti učiniće potpunim!

Iako je osmišljen da pruža sigurnost u vožnji, kod  Mercedesa S Class-e ovo nije na uštrb komfora. Naprotiv, ovo vozilo je dizajnirano sa velikom pažnjom koja je usmerena ka udobnosti putnika. Komforna kožna sedišta Vas na prvi pogled zovu da im se prepustite! Saobraćajnu gužvu uz automobil S Class-e i ECS šofere nećete primetiti!

Poseban utisak u kabini Mercedesa S Class-e ostavlja ambijentalna rasveta! S merom i ukusom postavljena, ambijentalna rasveta elegantno ističe moćnu unutrašnjost Mercedesa S Class-e i prenosi doživljaj komfora na ostala čula!

ECS kompanija ima za cilj da vas rastereti stresnih situacija, a Mercedes S Class-e je idealan partner u tome! Vožnja je Vaše vreme, koje treba da iskoristite za opuštanje i pripremu za važne događaje. ECS i S Class-a su tandem koji je fokusiran na Vas!

Za nezaboravni doživljaj rezervišite vožnju Mercedesom S Class-e već danas! ECS kompanija Vam je na raspolaganju 24 časa sedam dana u nedelji! Uverite se zbog čega smo najbolji!

Najnovije vesti

Muzika, film i ECS!

Kako je leto vreme festivala, odlučili smo da za vas odaberemo par muzičkih i filmskih festivala u Srbiji koje u narednom period možete da posetite!

ECS i ekskluzivne kurirske usluge

Kao limo servis kompanija kojoj je među primarnim uslugama usluga poslovnog prevoza, često smo dobijali zahteve klijenata da u njihovo ime dostavimo poverljiva dokumenta, pozivnice za događaje, ali i poklone. I to nije bilo samo iz praktičnih razloga!

ECS i saradnja sa limo servis kompanijama sveta!

ECS je deo Limo Anywhere-a najveće mreže drumskog tansporta sa preko 5000 umreženih limo servis kompanija na svetu!

+381 63 282-900