Vikend je za putovanja!

Proleće je idealno vreme za putovanja! Posebno za ona kratka, vikend putovanja! Odmorite se od radne nedelje na nekoj od destinacija u Srbiji ili regionu. ECS kompanija je spremna da Vas prati u stopu i omogući da odmor krene i pre nego što ste stigli na odredište! Evo nekoliko predloga za kratko vikend putovanje!

Etno sela

Seoski turizam poslednjih godina postaje sve popularniji! Odaberite neko od mnogobrojnih etno sela u Srbiji i uživajte u prirodnim lepotama naše zemlje, u  dobroj hrani i društvu svoje porodice i prijatelja. Naša preporuka je etno selo Sunčana reka u Gornjoj Koviljači nadomak Loznice- sjajno mesto za odmor i rekreaciju! U blizini se nalaze Banja Koviljača, Zvorničko jezero, klisura reke Trešnjice i brojni manastiri koje možete obići.

Nacionalni park Tara

Nesumnjivo jedna od najlepših planina naše zemlje! Pružiće Vam nezaboravan odmor i predivne doživljaje! Tara obiluje endemičnim vrstama živog sveta  kao što je Pančićeva omorika, zbog čega je i 1981. godine proglašena Nacionalnim parkom.  Ako volite šumu, Tara je pravo mesto za Vaše vikend putovanje! Na Tari se nalazi i Zaovinsko jezero, što je čini još primamljivijom destinacijom, posebno ako Vam je hobi fotografija! Tara je mesto za dobre fotografije i nezaboravne uspomene!

Rafting na reci Tari

Za Vas koji volite ekstremne sportove u netaknutoj prirodi, preporučujemo da posetite Foču u Republici Srpskoj i oprobate se u raftingu! Da li ste znali da reka Tara ima najdublji kanjon u Evropi, a drugi najdublji kanjon na svetu? Zaveslajte ovim impresivnim kanjonom kroz tirkizno plavu vodu reke Tare- sve do mesta gde nastaje Drina! Aktivan odmor je najbolji odmor!

Crnogorska obala

Na more za produženi vikend?! Što da ne! Staro dobro crnogorsko primorje je uvek dobar izbor ako želite da što pre zagazite u morsku vodu! Posetite neko od manje popularnih crnogorskih destinacija, kao što su Stari i Novi Krašići ili Dobre vode, i posvetite se sebi.

A da Vam i sam put bude odmor, odaberite neko od vozila iz naše flote! ECS kompanija Vam je na usluzi 24/7! Isplanirajte vikend putovanje i rezervišite vozilo sa ličnim vozačem već danas! Zaslužujete da se odmorite!

Najnovije vesti

Muzika, film i ECS!

Kako je leto vreme festivala, odlučili smo da za vas odaberemo par muzičkih i filmskih festivala u Srbiji koje u narednom period možete da posetite!

ECS i ekskluzivne kurirske usluge

Kao limo servis kompanija kojoj je među primarnim uslugama usluga poslovnog prevoza, često smo dobijali zahteve klijenata da u njihovo ime dostavimo poverljiva dokumenta, pozivnice za događaje, ali i poklone. I to nije bilo samo iz praktičnih razloga!

ECS i saradnja sa limo servis kompanijama sveta!

ECS je deo Limo Anywhere-a najveće mreže drumskog tansporta sa preko 5000 umreženih limo servis kompanija na svetu!

+381 63 282-900