fbpx

Novi član naše flote- Mercedes GLE

ECS kompanija može da se pohvali pojačanjem! Od ovog leta u našoj ponudi vozila nalazi se i fantastični Mercedes GLE! Kako ga opisuju, snažan i reprezentativan, a ujedno prefinjen i elegantan! Posle vožnje u njemu, možemo da zaključimo samo jedno- u pravu su!

Novi Mercedes GLE savršeno se uklopio u našu flotu Mercedesa! Uz S klasu, E klasu i V klasu, sada imamo u ponudi i ovaj sportski model vozila, koji je uprkos tome jednako elegantan i pogodan za sve vrste vožnji! Od poslovnih putovanja, aerodromskih transfera, pa sve do dugih putovanja sa porodicom- ispuniće Vaša očekivanja!

Prvi utisak je da pokazuje svoju veličinu čak i najmanjim detaljem! Malo je reći da smo doživeli ljubav na prvi pogled! A ono što nas je posebno oduševilo, jeste njegova sposobnost prilagođavanja. U zavisnosti od Vaših potreba i tipa putovanja na koje idete, u ponudi je sedam sedećih mesta ili prostran prtljažnik. Sa zadovoljstvom ga preporučujemo za porodična putovanja! Isprobajte ga već ovih dana- rezervišite Mercedes GLE sa vozačem i doživite inspirativnu i udobnu vožnju do mora! Letovanje je prava prilika da isprobate novitete!

Budite među prvima koji će se voziti novim Mercedesom ECS flote! Ako ovo leta ipak planirate poslovna putovanja, učinite sve da ih doživite kao odmor- Mercedes GLE će Vam u tome pomoći! Sa druge strane, šoferi ECS kompanije potrudiće se da osetite sav užitak vožnje u ovom vozilu! Naša misija je da Vas brzo i jednostavno prevezemo do željene destinacije, ali da udobnost ne manjka! Zato se novi Mercedes GLE u potpunosti uklapa u vrednosti naše kompanije!

Za Vas biramo najbolje! Isprobajte Mercedes GLE već danas! Rezervišite svoju vožnju! ECS kompanija Vam je dostupna za sva pitanja i nedoumice. Budite slobodni da nas kontaktirate.

+381 63 282-900