fbpx

Top 4 morske destinacije na koje vas ECS vozi!

Ovog leta smo unapredili svoju flotu vozila i novi Mercedes GLE je spreman da Vas isprati na letovanje! Ako ste za luksuzniju varijantu vožnje, tu je nadaleko poznat član naše flote, Mercedes S Class-e. A za letovanje sa celom porodicom ili većom grupom prijatelja, Mercedes V Class-e pružiće Vam udobnost koju zaslužujete! ECS kompanija je Vaš pouzdani partner i na letovanju! Zato smo odlučili da Vam pomognemo da se odlučite- gde letovati ove godine? Vozili smo do svih primorskih destinacija u regionu i prenosimo iskustvo iz prve ruke!

Crna Gora

Najpopularnija primorska destinacija za ljude iz Srbije, posebno u ovom periodu kada znamo da je našim državljanima dozvoljen ulazak u Crnu Goru bez PCR testa i potvrde o vakcinaciji. Prisetite se detinjstva, poznatih plaža, otkrijte nova mesta i obiđite impresivne srednjovekovne tvrđave! Od poznatih mesta preporučujemo Budvu za provod i plažu Jaz ako ste mlađi, a ako idete sa decom, iskoristite priliku i obiđite neko od manjih mesta sa prelepim plažama! Mesto Miločer sa peščanom Kraljičinom plažom nedaleko od Svetog Stefana očaraće Vas svojom lepotom, a na poluostrvu Luštica posetite plažu Plavi Horizonti sa zlatnim peskom i bujnom mediteranskom vegetacijom.

Grčka

Dobra, stara Grčka! Kolevka civilizacije! Pruža mogućnost ne samo za vrhunski odmor, već i za obilazak kulturno značajnih mesta. Najlepša plaža severne Grčke definitivno je Amolofi plaža u Nea Peramosu, gde ćete steći utisak da ste na Karibima! Ostrvo Tasos očaraće Vas svojim peščanim, šljunkovitim ili stenovitim skrivenim plažama- ako ste avanturističkog duha, ovo je prava aktivnost za Vas! Netaknuta priroda Sitonije sa očuvanim zaseocima, pružiće Vam doživljaj koji do sada niste iskusili! Sivota, Kefalonija, Mikonos…Grčka Vas neće razočarati!

Hrvatska

Istra, Dalmacija i Kvarner tri su najznačajnije turističke regije hrvatskog primorja. U Istri se za srpske turiste posebno izdvaja Rovinj, čiji stari deo grada Vas neće ostaviti ravnodušnim! Ako vam ne smetaju manje pristupačne plaže u korist fantastične prirode, posetite Opatiju. U Kvarnerskom zalivu je i ostrvo Krk. Ostrvo Krk ima tzv. ,,plave zastavice“ koje se na nivou EU dodeljuju za plaže i mora izuzetne čistoće! Dubrovnik će Vas kako gradskim pejzažom, očarati i divljim plažama i uvalama, dok ćete u Puli doživeti vrhunski noćni provod!

Albanija

Od skoro popularna među srpskim turistima je i Albanija. U blizini grada Drača, savršeno mesto za odmor sa porodicom je Golem, sa veoma prostranim plažama i fantastičnim hotelskim kompleksima. Saranda i Ksamil na Jonskom moru u svojoj bližoj okolini imaju prelepe plaže sa tirkiznom morskom vodom, koju retko viđate na drugim mestima u regionu. Ova mesta su veoma popularna za odmor sa decom!

Vožnje do morskih destinacija su poseban užitak za naše šofere! ECS kompanija može da se pohvali bogatim iskustvom kada su ove vožnje u pitanju! Kada Vas ECS vozi na letovanje, slobodni ste da se u potpunosti prepustite uživanju! Sa nama letovanje i odmor počinju ulaskom u vozilo! Rezervišite svoj prevoz do mora već danas!

+381 63 282-900