fbpx

Letnja poslovna putovanja

Leto je predviđeno za odmaranje. No, to ne znači da posao treba da stane. Štaviše, leto je prava prilika da se obave poslovna putovanja. Posebno ako to poslovno putovanje može ujedno da bude i odmor! ECS kompanija Vam je na usluzi tokom celog leta- i za odmore sa porodicom, i za poslovna putovanja!

Flota naše kompanije opremljena je luksuznim vozilima koja su primarno namenjena poslovnim putovanjima. Bilo da putujete samostalno ili sa svojim timom, ECS kompanija ima vozilo koje zadovoljava Vaše potrebe! Mercedes S Class-e savršen je odabir ako želite da ostavite poseban prvi utisak kod Vaših poslovnih partnera. ECS šoferi su tu da svojom profesionalnošću taj utisak upotpune. Garantujemo da ćete biti upamćeni!

Ako putujete sa timom, odlučite se za Mercedes V Class-e. Kompaktno Van vozilo biće spremno da ugosti ceo Vaš tim i njihov prtljag! Uživajte mirnoj vožnji i dozvolite sebi odmor pre sastanka. Sa druge strane, ako Vam je potrebno vreme da se pripremite za sastanak i dogovorite detalje sa svojim timom- nema problema! Profesionalni šoferi ECS kompanije iskusno će prepoznati da Vam je potrebna tišina i stvoriće atmosferu idealnu za poslovni sastanak u pokretu!

Leto je prava prilika da za ove potrebe iznajmite adekvatno vozilo sa vozačem. Svako naše vozilo opremljeno je vrhunskom klimatizacijom koja garantuje lagodne uslove vožnje i po najvišim temperaturama. Zaboravite na preznojavanje i sačuvajte svoje odelo za poslovni sastanak! Iskoristite vreme vožnje da se posvetite sebi i svojim poslovnim planovima. Ili se samo opustite i uživajte u prijatnoj muzici!

ECS kompanija nudi mogućnost dugoročnog angažovanja naših šofera i vozila za potrebe Vaše kompanije. Obezbedite sebi i svojim zaposlenima prevoz vrhunskog kvaliteta! Po kiši, snegu ili visokim temperaturama, ECS kompanija pruža uslugu doslednog kvaliteta. Radujemo se Vašim poslovnim uspesima!

Za više informacija, budite slobodni da nas kontaktirate! Tim ECS kompanije dostupan Vam je 24 časa, sedam dana u nedelji. Obezbedite sebi prevoz kakav zaslužujete!

+381 63 282-900