fbpx

Gde putovati kad Korona prođe!

Ovih dana se diskutuje o različitim temama. Razmisljamo o poslu, brinemo za zdravlje, za bake i deke, za decu što borave u zatvorenom prostoru. Oni koji su mesecima unapred planirali i uplatili letovanja, boravak na egzotičnim destinacijama, banjama, planinama, planovi su promenjeni.

Jednostavno, čekamo da sa sigurnošću nam kažu da je bezbedno otići na putovanje ili u neki turistički centar. Iz tog razloga ECS limo servis ovim tekstom želi da vas podseti na sva ona mesta u Srbiji koja treba obići i koja predstavljaju prave turističke atrakcije!


Za sada to možete učiniti putem virtuelnih tura koje vodi naš Željko Petrović, poznati turistički vodič, koji vam može otkriti tajne Beograda, ali i drugih gradova širom zemlje.


A kada sve bude prošlo, evo nekoliko lokaliteta u našoj zemlji koje obavezno morate posetiti:

 • Uvac
  Specijalni rezervat prirode Uvac je jedno od najznačajnijih prirodnih ali i turističkih dobara Srbije. Popnite se na čuveni vidikovac Morava i udahnite punim plućima dok budete uživali u prizoru! Ono po čemu se ovo područje posebno izdvaja je i veliki broj pećina koje će vas oduševiti.

 • Krupajsko vrelo
  Na samo 35 km od Žagubice nalazi se Krupajsko vrelo, sistem vodopada i malih jezera čudesno plave i zelene boje. Lepota prirode ovog kraja će na vas ostaviti trajan utisak!

 • Đavolja Varoš
  Morala je da se nađe na spisku preporuka! Iako su svi čuli za Đavolju Varoš, mali broj je zapravo i poseti. Đavolja Varoš se nalazi na planini Radan i ima dve specifičnosti- izvore sa jako kiselom vodom i zemljane figure različitih dimenzija.

 • Dvorac Fantast
  Ukoliko vas put nanese prema Bečeju, obavezno posetite dvorac Fantast, ili, kako se još zove, dvorac Dunđerski. Ovde ćete biti u prilici da uživate u jahanju konja, vožnji kočijom, ali i u šetnji prelepim parkom.

Ovo su samo neki od predloga koje imamo! Uživajte sada u sigurnosti svog doma! A kada pandemija prođe, uživajte u lepotama naše zemlje!

Vaš ECS!

+381 63 282-900