fbpx

Gde putovati kad Korona prođe!

Ovih dana se diskutuje o različitim temama. Razmisljamo o poslu, brinemo za zdravlje, za bake i deke, za decu što borave u zatvorenom prostoru. Oni koji su mesecima unapred planirali i uplatili letovanja, boravak na egzotičnim destinacijama, banjama, planinama, planovi su promenjeni.

Jednostavno, čekamo da sa sigurnošću nam kažu da je bezbedno otići na putovanje ili u neki turistički centar. Iz tog razloga ECS limo servis ovim tekstom želi da vas podseti na sva ona mesta u Srbiji koja treba obići i koja predstavljaju prave turističke atrakcije!


Za sada to možete učiniti putem virtuelnih tura koje vodi naš Željko Petrović, poznati turistički vodič, koji vam može otkriti tajne Beograda, ali i drugih gradova širom zemlje.


A kada sve bude prošlo, evo nekoliko lokaliteta u našoj zemlji koje obavezno morate posetiti:

 • Uvac
  Specijalni rezervat prirode Uvac je jedno od najznačajnijih prirodnih ali i turističkih dobara Srbije. Popnite se na čuveni vidikovac Morava i udahnite punim plućima dok budete uživali u prizoru! Ono po čemu se ovo područje posebno izdvaja je i veliki broj pećina koje će vas oduševiti.

 • Krupajsko vrelo
  Na samo 35 km od Žagubice nalazi se Krupajsko vrelo, sistem vodopada i malih jezera čudesno plave i zelene boje. Lepota prirode ovog kraja će na vas ostaviti trajan utisak!

 • Đavolja Varoš
  Morala je da se nađe na spisku preporuka! Iako su svi čuli za Đavolju Varoš, mali broj je zapravo i poseti. Đavolja Varoš se nalazi na planini Radan i ima dve specifičnosti- izvore sa jako kiselom vodom i zemljane figure različitih dimenzija.

 • Dvorac Fantast
  Ukoliko vas put nanese prema Bečeju, obavezno posetite dvorac Fantast, ili, kako se još zove, dvorac Dunđerski. Ovde ćete biti u prilici da uživate u jahanju konja, vožnji kočijom, ali i u šetnji prelepim parkom.

Ovo su samo neki od predloga koje imamo! Uživajte sada u sigurnosti svog doma! A kada pandemija prođe, uživajte u lepotama naše zemlje!

Vaš ECS!

Najnovije vesti

Osvojite vrhove sa ECS-om

Odavno se ovako nismo uželeli boravka u prirodi kao protekla dva meseca! Mir i spokoj koji priroda pruža blagotvorno utiču na čovekovo kako fizičko, tako i mentalno zdravlje.

MI SLAVIMO- VI DOBIJATE!

U maju se rodila vizija ECS i krenula na svoje putovanje. Doživeli smo puno ali na tom putovanju ništa ne bismo postigli bez Vas, naših klijenata.

executive car service putovanja zaovine

Kako isplanirati putovanje ovog leta?

Sa majskim suncem nam stiže i više mogućnosti za slobodno kretanje! U nadi da će se dobre vesti i dalje nizati, planovi za putovanja polako dolaze na dnevni red i tema su porodičnih razgovora.