fbpx

Kako isplanirati putovanje ovog leta?

Sa majskim suncem nam stiže i više mogućnosti za slobodno kretanje! U nadi da će se dobre vesti i dalje nizati, planovi za putovanja polako dolaze na dnevni red i tema su porodičnih razgovora.


U medjuvremenu, ako nemate jos uvek vremena da odvojite nekoliko dana za odmor, možete sigurno odvojiti nekoliko sati, prošetati i saznati nešto novo o našoj prestonici kroz kratke ili čak celodnevne obilaske koje organizuje Željko Petrović, naš poznati turistički vodič.

Svima je jasno da ćemo ovoga leta morati da se pridržavamo različitih pravila kako bi naš odmor protekao bez problema. I posebno je važno da se pažljivo i na vreme pripremite! Nekoliko stavki koje će vam olakšati realizaciju putovanja su u nastavku teksta!

executive car service putovanja zaovine
 • Lepota je u detaljima
  Draž svakom putovanju daju upravo sitnice i detalji! Zbog toga na vreme isplanirajte koje lokacije želite da posetite, koje kulturno-istorijske spomenike ne treba zaobići, u kom restoranu možete pojesti ukusan, tradicionalni obrok koji je simbol tog kraja…

 • Iznajmite smeštaj unapred
  Ukoliko već sada počnete da se raspitujete za smeštaj, velike su šanse da ćete ga naći značajno povoljnije nego u jeku sezone. Ukoliko planirate da odete na planinu, pogledajte kakva je ponuda planinskih kuća- sada možete pronaći i kuću sa dvorištem za vas i članove vaše porodice. Priredite nezaboravan doživljaj da tokom vrelog leta na svežem planinskom vazduhu uživate u čarima prirode!

 • Razmotrite troškove
  Ono što je verovatno najvažnije je da na vreme razmotritrite svoju finansijsku situaciju i odredite novac za putovanje, ali tako da ne opteretite svoj kućni budžet. Isplaniirajte pažljivo koliko vam je novca za šta potrebno i organizujte putovanje u skladu sa tim.

 • Zdravlje na prvom mestu!
  Ne zaboravite, ovoga leta sa sobom na putovanje obavezno ponesite zaštitne maske i rukavice, kao i sredstva za dezinfekciju. Ovo neka bude obavezni deo vaše porodične apoteke. Da bi vaše putovanje bilo pravi odmor, učinite sve što je do vas da sačuvate svoje i zdravlje svojih najdražih!

 • Prevoz
  Pravi izazov će biti organizovati bezbedan i udoban prevoz kada sezona počne. Zbog toga na vreme pozovite ECS limo servis i zakažite svoj termin za prevoz nekim od naših mini- van vozila ili minibuseva, u zavisnosti od planiranog broja putnika. Mi ćemo se pobrinuti da, osim bezbednosti i udobnosti, uživate i u besprekorno urednim vozilima, po najvišim standardima.

Pozovite ECS limo service još danas!

Najnovije vesti

Da li je pametno grejati kabinu automobila pre vožnje?

Temperaturu ispod nule malo ko voli, a posebno kada treba ući u auto! Da li ste od onih koji pre nego što krenu da voze, upale grejanje kako bi se kabina zgrejala, pa tek onda voze? To i nije baš dobro za vaš auto! Evo zbog čega!

Šta ako vam se auto zaglavi u snegu?

Ovih dana i ako niste na planini, velika je verovatnoća da ćete se susresti sa snegom! Ako vam se ne vozi po snegu, tu smo za vas! A tu smo i da vam damo par saveta ako vam se auto zaglavi u snegu!

Priprema auta za putovanje na planinu

Ukoliko se u ovom periodu odlučite za put na neku od planina Srbije, ECS kompanija je tu da vas bezbedno preveze do tamo! No, ukoliko odlučite da se ipak vozite sami, važno je da svoj auto pripremite za putovanje snežnim planinskim putevima! Evo nekoliko saveta za vas!