fbpx

Priče iz limuzine

Naš posao je da prevozimo ljude. Njihova bezbednost i sigurnost je naš prioritet. Već godinama smo na usluzi ljudima iz poslovnog sveta, turistima, parovima koji se venčavaju, maturantima… Bili smo u prilici da upoznamo zaista sjajne ljude, a znamo da nas divna poznanstva tek očekuju. Vozili smo na razne destinacije, upoznali svaki ćošak Srbije, a i šire. Tokom tih putovanja smo razgovarali sa našim klijentima, kada su to želeli. I vozili smo se u tišini, kada su to želeli. O raznim temama smo razgovarali– vreme, sport, kuhinja, porodica i naravno- knjige! I zato sada želimo da vam predstavimo listu naslova koji su u našim vozilima najčešće pomenuti kao omiljeni. Ovo je ujedno i naša preporuka kako da kvalitetno iskoristite vreme provedeno kod kuće!

  • ,,Tatarska pustinja“, Dino Bucati
    Preporučujemo vam ovu knjigu upravo sada jer nije ,,teška“ za čitanje. Ali, nemojte da vas to zavara- tema kojom se Bucati bavi je teška i složena i sigurni smo da će ostaviti utisak na vas! Način na koji vreme protiče, jednoličnost svakodnevice i pitanje individualne sreće su teme koje su utkane u tkivo romana tako maestralno, da tek kada roman pročitate u celosti, shvatite njegovu složenost i lepotu.

  • ,,Devojka sa pomorandžama“, Justejn Gorder
    Za sve vas kojima se dopadaju misteriozni romani, sa upletenom filofofsko-ljubavnom tematikom, Gorder je pravi izbor, a ovaj roman naročito! Nežna ljubavna priča, posebnost odnosa oca i sina, ljubav koju je prekinula smrt, ali koja je živa godinama kasnije- sve to su razlozi da što pre pročitate ovaj roman. I da ostanete kod kuće- jer to je sada najbolji način da pokažete voljenima koliko vam je stalo do njih.

  • ,,Beleške jedne Ane“, Momo Kapor
    Ako do sada niste čitali Kapora, sada je pravi trenutak! Smestite se udobno i uživajte u čitanju njegove sjajne proze! Nasmejte se, opustite se i uživajte! Iznenadiće vas to koliko se beogradski sleng promenio, privući će vas i opčiniti glavna junakinja i njene dogodovštine i kada završite, uživaćete u lepom utisku!

Radujemo se novim razgovorima, vašim preporukama i dugim vožnjama! Do tada- čitajte!

Vaš ECS!

+381 63 282-900