fbpx

Priče iz limuzine

Naš posao je da prevozimo ljude. Njihova bezbednost i sigurnost je naš prioritet. Već godinama smo na usluzi ljudima iz poslovnog sveta, turistima, parovima koji se venčavaju, maturantima… Bili smo u prilici da upoznamo zaista sjajne ljude, a znamo da nas divna poznanstva tek očekuju. Vozili smo na razne destinacije, upoznali svaki ćošak Srbije, a i šire. Tokom tih putovanja smo razgovarali sa našim klijentima, kada su to želeli. I vozili smo se u tišini, kada su to želeli. O raznim temama smo razgovarali– vreme, sport, kuhinja, porodica i naravno- knjige! I zato sada želimo da vam predstavimo listu naslova koji su u našim vozilima najčešće pomenuti kao omiljeni. Ovo je ujedno i naša preporuka kako da kvalitetno iskoristite vreme provedeno kod kuće!

  • ,,Tatarska pustinja“, Dino Bucati
    Preporučujemo vam ovu knjigu upravo sada jer nije ,,teška“ za čitanje. Ali, nemojte da vas to zavara- tema kojom se Bucati bavi je teška i složena i sigurni smo da će ostaviti utisak na vas! Način na koji vreme protiče, jednoličnost svakodnevice i pitanje individualne sreće su teme koje su utkane u tkivo romana tako maestralno, da tek kada roman pročitate u celosti, shvatite njegovu složenost i lepotu.

  • ,,Devojka sa pomorandžama“, Justejn Gorder
    Za sve vas kojima se dopadaju misteriozni romani, sa upletenom filofofsko-ljubavnom tematikom, Gorder je pravi izbor, a ovaj roman naročito! Nežna ljubavna priča, posebnost odnosa oca i sina, ljubav koju je prekinula smrt, ali koja je živa godinama kasnije- sve to su razlozi da što pre pročitate ovaj roman. I da ostanete kod kuće- jer to je sada najbolji način da pokažete voljenima koliko vam je stalo do njih.

  • ,,Beleške jedne Ane“, Momo Kapor
    Ako do sada niste čitali Kapora, sada je pravi trenutak! Smestite se udobno i uživajte u čitanju njegove sjajne proze! Nasmejte se, opustite se i uživajte! Iznenadiće vas to koliko se beogradski sleng promenio, privući će vas i opčiniti glavna junakinja i njene dogodovštine i kada završite, uživaćete u lepom utisku!

Radujemo se novim razgovorima, vašim preporukama i dugim vožnjama! Do tada- čitajte!

Vaš ECS!

Najnovije vesti

Da li je pametno grejati kabinu automobila pre vožnje?

Temperaturu ispod nule malo ko voli, a posebno kada treba ući u auto! Da li ste od onih koji pre nego što krenu da voze, upale grejanje kako bi se kabina zgrejala, pa tek onda voze? To i nije baš dobro za vaš auto! Evo zbog čega!

Šta ako vam se auto zaglavi u snegu?

Ovih dana i ako niste na planini, velika je verovatnoća da ćete se susresti sa snegom! Ako vam se ne vozi po snegu, tu smo za vas! A tu smo i da vam damo par saveta ako vam se auto zaglavi u snegu!

Priprema auta za putovanje na planinu

Ukoliko se u ovom periodu odlučite za put na neku od planina Srbije, ECS kompanija je tu da vas bezbedno preveze do tamo! No, ukoliko odlučite da se ipak vozite sami, važno je da svoj auto pripremite za putovanje snežnim planinskim putevima! Evo nekoliko saveta za vas!