fbpx

Priče iz limuzine

Naš posao je da prevozimo ljude. Njihova bezbednost i sigurnost je naš prioritet. Već godinama smo na usluzi ljudima iz poslovnog sveta, turistima, parovima koji se venčavaju, maturantima… Bili smo u prilici da upoznamo zaista sjajne ljude, a znamo da nas divna poznanstva tek očekuju. Vozili smo na razne destinacije, upoznali svaki ćošak Srbije, a i šire. Tokom tih putovanja smo razgovarali sa našim klijentima, kada su to želeli. I vozili smo se u tišini, kada su to želeli. O raznim temama smo razgovarali– vreme, sport, kuhinja, porodica i naravno- knjige! I zato sada želimo da vam predstavimo listu naslova koji su u našim vozilima najčešće pomenuti kao omiljeni. Ovo je ujedno i naša preporuka kako da kvalitetno iskoristite vreme provedeno kod kuće!

  • ,,Tatarska pustinja“, Dino Bucati
    Preporučujemo vam ovu knjigu upravo sada jer nije ,,teška“ za čitanje. Ali, nemojte da vas to zavara- tema kojom se Bucati bavi je teška i složena i sigurni smo da će ostaviti utisak na vas! Način na koji vreme protiče, jednoličnost svakodnevice i pitanje individualne sreće su teme koje su utkane u tkivo romana tako maestralno, da tek kada roman pročitate u celosti, shvatite njegovu složenost i lepotu.

  • ,,Devojka sa pomorandžama“, Justejn Gorder
    Za sve vas kojima se dopadaju misteriozni romani, sa upletenom filofofsko-ljubavnom tematikom, Gorder je pravi izbor, a ovaj roman naročito! Nežna ljubavna priča, posebnost odnosa oca i sina, ljubav koju je prekinula smrt, ali koja je živa godinama kasnije- sve to su razlozi da što pre pročitate ovaj roman. I da ostanete kod kuće- jer to je sada najbolji način da pokažete voljenima koliko vam je stalo do njih.

  • ,,Beleške jedne Ane“, Momo Kapor
    Ako do sada niste čitali Kapora, sada je pravi trenutak! Smestite se udobno i uživajte u čitanju njegove sjajne proze! Nasmejte se, opustite se i uživajte! Iznenadiće vas to koliko se beogradski sleng promenio, privući će vas i opčiniti glavna junakinja i njene dogodovštine i kada završite, uživaćete u lepom utisku!

Radujemo se novim razgovorima, vašim preporukama i dugim vožnjama! Do tada- čitajte!

Vaš ECS!

Najnovije vesti

Osvojite vrhove sa ECS-om

Odavno se ovako nismo uželeli boravka u prirodi kao protekla dva meseca! Mir i spokoj koji priroda pruža blagotvorno utiču na čovekovo kako fizičko, tako i mentalno zdravlje.

MI SLAVIMO- VI DOBIJATE!

U maju se rodila vizija ECS i krenula na svoje putovanje. Doživeli smo puno ali na tom putovanju ništa ne bismo postigli bez Vas, naših klijenata.

executive car service putovanja zaovine

Kako isplanirati putovanje ovog leta?

Sa majskim suncem nam stiže i više mogućnosti za slobodno kretanje! U nadi da će se dobre vesti i dalje nizati, planovi za putovanja polako dolaze na dnevni red i tema su porodičnih razgovora.