Uvek je pravo vreme za edukaciju!

Odlučili smo se da posmatramo situaciju drugačije. Odlučili smo se da kažemo ne svemu što ima prizvuk pesimizma. Odlučlili smo se da donesemo najbolje odluke za naše zaposlene, ali i vas, naše klijente, onoliko koliko uslovi dozvoljavaju.

Edukacija u doba COVID3

Ceo svet je uzdrmao virus. I to je činjenica. Rukovodstvo i zaposleni u ECS limo servisu smo zaključili da vreme koje ne provodimo na terenu, provedemo tako što ćemo učiti! Sticanjem novih znanja, edukacijom na različitim poljima, opredelili smo se da ovo vreme iskoristimo na najbolji mogući način.


Kompanija ECS poseduje sertifikat kompanije PAX
, međunarodne trejning kompanije. Naši šoferi su prošli kroz detaljnu, preciznu obuku kako da postupaju u cilju sprečavanja širenja virusa COVID 19. Jer, nemojte dozvoliti da vas bilo ko zavara- ukoliko želite da budete u potpunosti sigurni da je limuzinna u kojoj se vozite u potpunosti bezbedna, znajte da oni koji o njoj brinu moraju posedovati određena znanja i veštine.


Cilj kompanije ECS je uvek bio da posao unapređujemo. To nismo činili površno, već sa ciljem da naši zaposleni osećaju satisfakciju što su deo našeg tima. Ulažući u ljude, mi zapravo ulažemo u svoj posao. Iz tog razloga smo se opredelili da jedan deo naših zaposlenih pošaljemo kući- jer su tamo najbezbedniji. Ali smo svima njima pružili priliku da kvalitetno iskoriste ovo vreme učeći o svom poslu. A naš posao je da sigurno i bezbedno prevozimo ljude- u ovom trenutku prilično težak zadatak, zar ne?!


Zbog toga, ne brinite
! Ukoliko morate na poslovni sastanak, poverite usluge prevoza profesionalcima. Onima koji uče i koji su pravi izbor. Nama se greške ne potkradaju! Bezbednost i zdravlje kako naših zaposlenih, tako i naših klijenata su nam na prvom mestu!

Pozovite nas na vreme i zakažite termine prevoza. Ako možete, ostanite kod kuće. Ako morate da realizujete sastanak ili putovanje, pozovite ECS!

Najnovije vesti

Za dan kao iz bajke!

Pored Mercedesa E i S klase, Van vozila i minibusa, posedujemo i Lincoln Town Car Krystal Big produženu limuzinu koja je neretko čest odabir naših klijenata mladenaca! Ona je prava moderna kočija iz bajke! Sigurni smo da će vaš dan učniti posebnim!

Koliko je automobila na svetu?

Da li ste se ikada pitali koliko ima vozila na svetu? A koliko je automobila među njima? Do sada smo zasigurno znali samo broj vozila u našoj garaži! No, odlučili smo da ove nedelje za vas istražimo koliko je to automobila trenutno na svetu, kao i koje su zemlje i kompanije najveći proizvođači vozila! Spremite se da se iznenadite!

Značaj redovnog servisiranja automobila

Da biste uštedeli novac na duži vremenski period, važno je da redovno održavate vaše vozilo! I ne samo da štedite novac, već obezbeđujete sigurnu, udobnu i bezbrižnu vožnju, što je daleko važnije. ECS vozila su redovno servisirana, te kad kažemo da se sa nama vozite bez brige, čvrsto stojimo iza toga! A evo o čemu sve vi treba da vodite računa da biste bili sigurni tokom vožnje!