Mere u cilju sprečavanja širenja COVID-19

Situacija koju je u svetu izazvao COVID 19 je veoma teška. Ceo svet se ujedinio u borbi sa virusom koji je ljude fizički izolovao, razdvojio jedne od drugih, koji je odneo mnoge živote. A ipak, svet ne staje, ne može da stane. Veliki broj pojedinaca i dalje mora da odlazi na posao, na sastanke. Iz kuće izlaze oni koji moraju- zato što moraju!


U skladu sa situacijom, kompanija ECS je preduzela određene mere da zaštiti svoje zaposlene, te smo doneli odluku da u narednom periodu smanjimo broj angažovano zaposlenih u cilju prevencije širenja ovog virusa.

Bezbednost i zdravlje kako naših saradnika, tako i naših klijenata nam je uvek bilo na prvom mestu! To znači da u narednom periodu, dok se ne završi pandemija, jedan deo naših zaposlenih će ostati kod kuće. A, vi, poštovani klijenti, ne brinite, ECS je i dalje tu za vas, iako radimo sa smanjenim kapacitetima! Za sve vas koji imate važne sastanke, neodložne obaveze i poslovna putovanja, kontaktirajte nas na vreme, zakažite svoj termin i budite bez brige- ECS brine o vašoj bezbednosti, kako u saobraćaju, tako i u vezi sa virusom COVID 19. Već smo naglasili da smo preduzeli sve neophodne mere da rizik prenošenja zaraze svedemo na minimum. Naša vozila se u potpunosti redovno dezinfikuju sredstvima preporučenim od strane nadležnih službi. Šoferi su opremeljeni zaštitnim rukavicama i maskama i izbegava se svaki fizički kontakt sa klijentom. Iz vozila je uklonjen svaki vid promo materijala, slatkiši- sve ono što može biti potencijalni prenosilac virusa.


U ovom teškom trenutku, želimo vam da budete mudri i hrabri. Budite sa svojim najmilijima. Čuvajte svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice. Posvetite posebnu pažnju higijeni. Pročitajte neku dobru knjigu ili odgledajte neki zanimljiv film. Pozovite telefonom prijatelje, saradnike, podržite ih i ohrabrite. Ostanite kod kuće ako možete.

Pozovite ECS ako morate da izađete. I dalje smo tu za vas!

Najnovije vesti

Da li ispravno koristite klimu u vozilu?

Pravo je vreme da vam damo par saveta kada je u pitanju upotreba klima uređaja u vozilu!

Letnja poslovna putovanja

ECS kompanija Vam je na usluzi tokom celog leta- i za odmore sa porodicom, i za poslovna putovanja!

Top 4 morske destinacije na koje vas ECS vozi!

Vozili smo do svih primorskih destinacija u regionu i prenosimo iskustvo iz prve ruke!

+381 63 282-900