fbpx

Koje su alternative gradskom i svim ostalim tipovima prevoza?

Rukovodstvo i zaposleni u ECS limo servisu žele ovom prilikom da se zahvale svim svojim klijentima na lojalnosti, poverenju i angažmanu za sve usluge prevoza i transporta . Kao rezultat novonastale situacije koju je prouzrokovao virus COVID 19, mnoge kompanije i firme su otkazale planirane događaje i sastanke.

Ovom prilikom i mi apelujemo na oprez- budite obazrivi i prema sebi i prema drugima! Sve poslovne i privatne odluke donosite tako da ne ugrožavate svoje zdravlje,zdravlje drugih, kao i da smanjite faktore rizika da se zarazite ovim virusom.
Međutim, ukoliko i dalje imate neke neodložne, važne sastanke, uzmite u obzir da vam ECS i dalje stoji na raspolaganju, kao alternativa gradskom i svim ostalim tipovima prevoza. Prednost angažovanja ECS limo servisa je individualna usluga, tj. usluga ,,od vrata do vrata“- vozilo i šofer stoje na raspolaganju Vama i svima sa kojima želite da se prevezete. Sva naša vozila se detaljno čiste i dezinfikuju, a potom Vam bivaju stavljena na raspolaganje.

Iako smo i pre pandemije koju je prouzrokovao COVID 19 veliku pažnju poklanjali higijeni naših vozila, sada tome posvećujemo još veću pažnju sa ciljem da osiguramo bezbednost naših klijenata.

Još jednom Vas podsećamo da smo iz svih vozila izbacili sve tipove časopisa, reklamnog materijala, slatkiše, vodu- sve sa ciljem da smanjimo opasnost od širenja virusa.

Tvrdimo Vam da je rentiranje limuzine jedan od najboljih načina da se prevezete– smestite se u neko od naših vozila, pripremite se za sastanak, pošaljite mejlove. Uradite ono što morate. Ali, ne zaboravite- iako je do skoro zvučalo kao olako upotrebljena fraza, zapravo uopšte nije- zdravlje je najvažnije!

U danima koji slede želimo Vam samo to- puno zdravlja! Vaš ECS!

+381 63 282-900