fbpx

Želite novi automobil?! Ovo je vodič za Vas!

Kupovina novog automobila, ili još važnije, prvog automobila, spada u važne životne odluke i potrebno joj je posvetiti posebnu pažnju! Ali, pre nego što započnete potragu za vašim novim četvorotočkašem, nekoliko stvari je važno da uzmete u obzir. ECS limo servis, kao kompanija sa višegodišnjim iskustvom u prevozu putnika, spremila je za vas nekoliko jednostavnih saveta kojima se možete voditi prilikom kupovine. Da bi vas automobil služio, ali i da ne narušite značajno sopstveni budžet, pročitajte savete u nastavku teksta:

EXECUTIVE CAR SERVICE kupovina vozila
 • Budžet
  Ovo je prvi i najvažniji faktor prilikom svake kupovine, a naročito prilikom kupovine automobila! Pre nego što se odlučite za kupovinu, dobro se raspitajte o tome da li će Vam biti povoljnije da auto kupite na lizing ili ćete ga isplatiti u gotovini! Ono na šta posebno treba da obratite pažnju su i troškovi koje će vam automobil kasnije doneti- registracija, gorivo, troškovi osiguranja. Naročito ako uzimate novi automobil, neophodno je da ga osigurate, kako biste mirno i rasterećeno mogli da ga vozite!

 • Trgovac automobilima
  Ukoliko kupujete auto u salonu, nećete imati ovu stavku za razmišljanje! Ali ukoliko automobil kupujete od preprodavca, važno je da se dobro raspitate o tome kakva su iskustva drugih koji su od njega kupovali! Najpouzdaniji način kupovine je svakako preporuka!

 • Zapremina motora i potrošnja goriva
  Od 1876. godine kada je Nikolaus Oto izmislio automobile sa unutrašnjim sagorevanjem, i dalje koristimo gorivo i dizel! Danas se razvija i industrija hibridnih i električnih vozila!Ono što je opštepoznato- što je veća snaga automobila, veći su i troškovi! Ne zaboravite da i tu stavku razmotrite prilikom kupovine!

 • Servis i rezervni delovi
  Ova stavka igra važnu ulogu prilikom kupovine naročito polovnih automobila! Dostupnost rezervnih delova je ključna stavka i možete se naći u ozbiljnom problemu ako vozite automobil za koji je rezervne delove teško pronaći!

Ovo su samo osnovne smernice prilikom odabira novog vozila! Dok razmišljate o vašem automobilu iz snova ukoliko Vam je potreban luksuzni prevoz limuzinom– pozovite ECS limo servis!

+381 63 282-900