fbpx

Uvek uredan automobil uz nekoliko trikova

Svi vole čiste i uredne automobile, ali kako bi vaš automobil sve vreme tako izgledao potrebno je uložiti mnogo truda. Istovremeno, na tržištu danas postoji puno proizvoda koji će vam olakšati čišćenje automobila! Ulaganje u ove proizvode mudar je izbor, jer će vam dugoročno pomoći da uštedite novac i trud. Za početak, ECS vam predlaže 5 najbitnijih stvari koje bi trebalo da stignu do vašeg kompleta za čišćenje automobila.

Krpe od mikrovlakana


Važno je da u automobilu uvek imate kvalitetnu krpu za čišćenje. Krpa od mikrovlakana savršen je materijal za sve vrste nečistoća, jer je dizajnirana da brzo upija tečnosti, čineći čišćenje mnogo bržim i lakšim. Krpe od mikrovlakana takođe rade bolje od ostalih tkanina kada je u pitanju brisanje prašine i čestica. Krpe su izrađene tako da neće ogrebati lak vašeg automobila. Pored držanja krpe u vozilu, u garaži se opskrbite peškirima od mikrovlakana kako biste ih mogli koristiti za pranje ili sušenje spoljašnjosti automobila.

Sredstvo za uklanjanje laka za nokte


Bočica sa sredstvom za uklanjanje laka za nokte može se činiti neobičnom stvari u kompletu za čišćenje automobila, ali je vrlo korisna ako želite da uklonite tragove ogrebotina sa automobila. Glavni sastojak većine sredstava za uklanjanje lakova je aceton, koji jednostavno uklanja male nepravilnosti na obojenim površinama. Važno je da aceton kristite razblažen, i da ga dobro isperete!

Usisavač automobila


U vašem vozilu uvek će biti otpadaka i čestica prašine, posebno na tepihu. Usisivač za automobile je u osnovi smanjeni usisivač koji je dizajniran da zaobiđe ograničeni prostor u vašem automobilu, s lakoćom usisavajući mrvice hrane, prljavštinu i ostale ostatke na podu i sedištima. Postoje usisivači za automobile koji su dovoljno mali da se mogu smestiti u vaš prtljažnik da biste ih mogli poneti sa sobom gde god krenete.

VD-40


VD-40 je odličan za podmazivanje škripavih delova automobila i šarki, ali da li ste znali da ga možete koristiti i za uklanjanje materijala koji su se zalepili na vašem automobilu, poput ostataka nalepnica, lepka ili drveća? Samo poprskajte malo rastvora i nežno ribajte područje, a lepljiva supstanca će se lako mogla skinuti. Baš kao i sredstvo za uklanjanje laka za nokte, i njega treba odmah isprati!

Čistač guma


Osim održavanja unutrašnjosti automobila, posebnu pažnju je potrebno obratiti i na gume. Sredstva za čišćenje guma pomažu vam da uklonite prljavštinu. Sredstvo za čišćenje guma omekšava ostatke tako da se lako mogu obrisati.

Uživajte u održavanju svog vozila! A ukoliko vam zatreba besprekorno uredna limuzina, pozovite ECS limo servis i zakažite svoju vožnju!

+381 63 282-900