fbpx

Zašto je važno da profesionalci budu za volanom?

Planirate posebno veče sa voljenom osobom? Ili ste došli na par dana u Beograd zbog poslovnih sastanaka? Ukoliko razmišljate šta je u ovim trenucima najbolji i najefikasniji prevoz za Vas, ECS limo servis je pravi izbor! A ukoliko ipak imate nedoumice povodom rentiranja limuzine, evo nekoliko saveta koji će Vam pomoći da lakše donesete odluku i opredelite se za usluge koje nudimo!

 • Udobnost
  Nije potrebno da posebno pojašnjavamo koje su prednosti limuzine kada je Vaš komfor u pitanju. Naša flota govori umesto nas! Ono što je naročito važno, mi izuzetno vodimo računa da i enterijer i eksterijer naših vozila budu besprekorni! Sa Ecs limo servisom Vam se ne može desiti neprijatnost da Vama važne ljude ili poslovne saradnike dočekate u neurednom vozilu!

 • Utisak
  Morate priznati da živimo u svetu gde prvi utisak govori mnogo! Ukoliko ste krenuli na poslovni sastanak, nećete isti utisak ostaviti ako se dovezete taksijem ili nekom od naših limuzina! Uskladite svoj prevoz sa svojim potrebama, željama i mogućnostima! Usudite se da budite primećeni!

 • Odgovornost
  Ukoliko ste se i ranije vozili limuzinama, ili nekim drugim tipovima uslužnog prevoza, sigurno ste doživeli neprijatnosti poput zagušljivog automobila, ili brbljivog vozača koji uporno želi da razgovara. Lepi maniri su jedna od glavnih osobina naših šofera. Vozila su provetrena. Odgovornost koju imamo prema svojim putnicima se ogleda kako u tome što vodimo računa o vašoj bezbednosti u saobraćaju, tako i o Vašim potrebama tokom vožnje.

 • Pouzdanost
  Najveća noćna mora gradskog saobraćaja su gužve i parking. I jedna i druga stavka su izazovi za vozače u Beogradu. To je razlog više da rentirate našu limuzinu za sve značajne događaje- jer mi ćemo se pobrinuti da uvek stignete na vreme, a da briga o parkingu za Vas ne postoji!

 • Fiksni troškovi
  Ono što je prednost rentiranja limuzina u odnosu na druge tipove prevoza su fiksni troškovi! Dakle- nema neprijatnih iznenađenja! Kada rentirate naša vozila, možete mirno i bezbrižno da se vozite!

Ukoliko imate pitanja i nedoumice, pozovite nas još danas! Ecs, najbolji limo servis u gradu, stoji Vam na raspolaganju!

+381 63 282-900