fbpx

Kuda po kišnom danu?

Oktobar je očekivano doneo loše vreme. Manje vremena je moguće provoditi napolju i sve one aktivnosti koje smo tokom leta imali, sada lagano jenjavaju. Ove godine se neće održati ni neke tradicionalne manifestacije poput Sajma knjiga, festivala, pozorišnih premijera. Ipak, to ne znači da morate ostati kod kuće! Spremili smo Vam nekoliko predloga kako da provedete vreme sa porodicom i prijateljima, a da ne budete u kući. Podsećamo Vas da je važno da prilikom poseta svim objektima, morate nositi zaštitne maske, a poželjno je i da uz sebe imate i sprej za dezinfekciju ruku.

Limousine-rental-Belgrade limo servis po kisnom danu

  • Konjički klub

U Lipovačkim šumama, nedaleko od Beograda nalazi se konjički klub MBM- mesto gde možete videti neke od najpoznatijih konja! Zašto najpoznatiji? Zato što konji iz ovog kluba učestvuju u filmskim projektima! Pored toga- prelepi su! Ovde ćete imati priliku da vidite neke od najlepših konja u zemlji! Ono što je činjenica je da Vam za posetu ovom mestu nije neophodno suvo vreme- uživaćete i po kiši sigurno!

  • Bioskopi

I dalje rade bioskopi! Iskoristite priliku da sa prijateljima i članovima porodice odete na neku od filmskih projekcija i uživate u zajedničkom vremenu. Ukoliko imate decu, na repertoaru imate nekoliko dečijih filmova koje možete zajedno odgledati!

  • Galerije

Nekoliko sjajnih izložbi možete pogledati po galerijama u Beogradu, ali i širom zemlje. Ovakva mesta su sjajan podsetnik da umetnost prevazilazi sve prepreke i granice i da opstaje uprkos svemu! U skladu sa Vašim interesovanjima odaberite i galeriju koju ćete posetiti.

  • Vinarije

Srbija je odavno poznata po proizvodnji kvalitetnog vina. Ukoliko ste ljubitelj ovog pića, možete posetiti vinograde i vinarije širom zemlje, uživati u ukusima vina i domaćih sireva, opustiti se i prepustiti uživanju.

Za sve ove aktivnosti Vam je potreban prevoz. Ukoliko želite da poklonite sebi ili članovima svoje porodice poseban ugođaj i veče za pamćenje, možete pozvati ECS limo servis i jedno obično veče ili izlet van grada pretvoriti u luksuzni doživljaj! Uživajte u svakom trenutku!

Vaš ECS!

+381 63 282-900