fbpx

Top 10 najskupljih limuzina na svetu- 1. deo

Ove lepe jesenje dane smo odlučili da Vam dodatno ulepšamo zanimljivostima iz onoga što najviše volimo- zanimljivostima iz sveta limuzina!

Ranije smo Vam pisali o nekim interesantnim činjenicama koje se tiču limuzina (od toga koja je najduža, kako je nastao taj naziv, kako su izgledale prve limuzine). Danas smo se opredeli da vam pišemo o onome što je dostupno samo najimućnijim ljudima na svetu- o najskupljim limuzinama današnjice! Ok, možda nećemo imati priliku da se provozamo njima, ali svakako možemo da ih razgledamo, ovako onlajn! Evo top liste:

10. U. S. Predsednička kadilak limuzina
Ovo vozilo još nazivaju i ,,Zver“! Način izrade, performanse čine ovo vozilo moćnom, neprobojnom tvrđavom! O luksuzu kada je u pitanju enterijer ne moramo posebno ni da govorimo! Ono što je prirodno je da su mnoge karakteristike ovog vozila obavijene velom tajne, upravo zbog putnika koji se njime prevoze! Cena se kreće oko 1,5 miliona dolara!

9. Američki san
Ako vam kažemo da je ova limuzina opremljena sa najmanje 26 točkova, da ima bazen i čak i helikoptersku podlogu za sletanje, razumećete zašto se nalazi na ovoj listi! Ovo vozilo je zapravo izmenjena varijanta Kadilaka Eldorada iz 1970.godine.

8. Majbah 62s Landaulet
Majbah je poznat po proizvodnji skupih, luksuznih automobila, ali sa ovom limuzinom su zaista pomerili granice! Vozilo sadrži granitne uloške sa ukrasima od zlata u ogromnoj zadnjoj kabini. Ispod haube je V12 motor od 612 konjskih snaga, koji ovaj automobil lansira do 60 mph za samo oko 5 sekundi. Sve za pozamašnu cenu od 1,35 miliona dolara!

7. Midnajt Rajder
Na ovoj ogromnoj limuzini poslužiće vas hostesa i barmen. Ovom masivnom limuzinom upravlja motor od 435 konjskih snaga, a procenjuje se da ukupno košta 2,5 miliona dolara. Dovoljno za pun ugođaj, zar ne?!

6. Mercedes– Majbah C 600 Pulman Gard
Ova blindirana luksuzna limuzina spada među najvažnije i najskuplje službene limuzine koje su se našle na tržištu! Ima visoku cenu od 1,4 miliona evra, što znači oko 1,55 miliona dolara.

Nadamo se da Vam se dopala naša top lista! Čitajte nas i pratite, jer sledeće nedelje ćemo objaviti top pet najskupljih limuzina na svetu! A ukoliko Vam je potrebna limuzina koju sebi možete da priuštite, pozovite ECS limo servis!

Najnovije vesti

Kako do luksuznog auta?

Ko još ne sanja o tome da jednog dana poseduje neki luksuzni automobil?! Bilo da pripadate grupi koja voli klasične „oldschool“ automobile ili nove automobile, verujemo da Vam luksuzni automobili stvaraju neki poseban osećaj kada razmišljate o njima.

Zašto profesionalni vozač treba da govori strani jezik?

Imali smo zadovoljstvo da radimo sa klijentima iz različitih zemalja, ali i da pratimo klijente iz naše zemlje u inostranstvo. Iskustvo koje smo tom prilikom dobili je neprocenjivo i zasigurno je uticalo na postavljanje odredjenih standarda naše kompanije.

Mercedes- simbol besprekornog kvaliteta i vrhunske tehnike

Godine 1901. na tržištu se pojavio prvi Mercedes automobil, u proizvodnji brenda Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG). Narednih 100 godina i duže, biće jedan od simbola kvaliteta u svetu automobila!