fbpx

Zašto profesionalni vozač treba da govori strani jezik?

Savremeni svet i proces globalizacije učinili su da iskustvo putovanja i znanje stranih jezika bude dragoceno! Sve je više činjenica koje idu u prilog tome da se osobe koje putuju i znaju strane jezike na posebnom nivou povezuju s drugim ljudima. Ovo ne samo da utiče na njihov status u društvu i napredovanje u karijeri, već posredno utiče i na zadovoljstvo sobom!

Imali smo zadovoljstvo da radimo sa klijentima iz različitih zemalja, ali i da pratimo klijente iz naše zemlje u inostranstvo. Iskustvo koje smo tom prilikom dobili je neprocenjivo i zasigurno je uticalo na postavljanje odredjenih standarda naše kompanije.

Danas svi naši vozači govore globalni- engleski jezik, što značajno olakšava pružanje kvalitetne usluge vožnje. Evo četiri razloga zbog čega je važno da vozači poznaju neki strani jezik, posebno engleski!

Povezivanje sa stranim klijentima

U situacijama kada su nam klijenti stranci, vrlo je važno da se vozač i klijenti adekvatno sporazumeju. Engleski jezik to značajno olakšava! Ne samo da je komunikacija olakšana, već se time stvara mogućnost da se klijentu, njegovim zahtevima i potrebama adekvatno i blagovremeno izadje u susret.

Snalaženje u stranoj zemlji

Poznavanje engleskog jezika smanjuje verovatnoću da se vozači ne snadju u stranim zemljama. Iako moderna tehnologija neizmerno pomaže u snalaženju u stranim zemljama, te sprečava da se vozači zagube, ljudski kontakt je nezamenljiv. U situacijama kada moderni tehnički uredjaji ne mogu da pruže potrebne informacije, pitajte ljude! U stranoj zemlji to ne bi bilo moguće bez poznavanja makar engleskog jezika.

Samopouzdanje vozača

Poznavanje stranog jezika povećava samopouzdanje vozača. Posledično, vozač ima profesionalniji nastup i fokusiran je na kvalitet usluge koju pruža. U tim slučajevima nema mesta strahu u toku saradanje sa stranim klijentima ili vožnji u stranim zemljama!

Racionalo donošenje odluka

Istraživanja pokazuju da ljudi kad govore jezikom koji im nije maternji s posebnom pažnjom biraju reči i način na koji govore, odnosno više razmišljaju o tome šta pričaju. Takodje, ovo posredno utiče i na pažljivo donošenje odluka. Ljubaznost, adekvatna procena situacije i ponašanje u skladu sa opaženim važne su karakteristike profesionalnih vozača.

Proverite i Vi zbog čega se klijenti oduševljavaju našim vozačima! Usluga koji pružaju naši vozači u potpunosti je u skladu sa vrednostima ECS kompanije!

Važno nam je da iz naših limuzina izlazite zadovoljni!

Najnovije vesti

Kako do luksuznog auta?

Ko još ne sanja o tome da jednog dana poseduje neki luksuzni automobil?! Bilo da pripadate grupi koja voli klasične „oldschool“ automobile ili nove automobile, verujemo da Vam luksuzni automobili stvaraju neki poseban osećaj kada razmišljate o njima.

Zašto profesionalni vozač treba da govori strani jezik?

Imali smo zadovoljstvo da radimo sa klijentima iz različitih zemalja, ali i da pratimo klijente iz naše zemlje u inostranstvo. Iskustvo koje smo tom prilikom dobili je neprocenjivo i zasigurno je uticalo na postavljanje odredjenih standarda naše kompanije.

Mercedes- simbol besprekornog kvaliteta i vrhunske tehnike

Godine 1901. na tržištu se pojavio prvi Mercedes automobil, u proizvodnji brenda Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG). Narednih 100 godina i duže, biće jedan od simbola kvaliteta u svetu automobila!