fbpx

Kako do luksuznog auta?

Ko još ne sanja o tome da jednog dana poseduje neki luksuzni automobil?! Bilo da pripadate grupi koja voli klasične „oldschool“ automobile ili nove automobile, verujemo da Vam luksuzni automobili stvaraju neki poseban osećaj kada razmišljate o njima. ,,Oldschool“ automobili predstavljaju delić istorije, sećanja na neka romantičnija vremena, te će zauvek ostati nečiji miljenici. Sa druge strane, moderni automobili prate korak sa tehnologijom kako bi nam obezbedili bezbedniju i lepšu vožnju, a predstavljaju svojevrstan simbol su napretka.

Nabavka i održavanje bilo kog od ovih automobila izazovna je iz više razloga: teško se pronalaze na tržištu; novi mogu biti nepristupačni, dok se kod polovnih dovodi u pitanje kvalitet; održavanje je finansijski zahtevno; i uvek postoji rizik da ih neko ošteti i napravi Vam dodatne troškove. Iz tih razloga, odluka da se kupi luksuzni auto mora biti promišljena i u skladu sa trenutnom i budućom finansijskom situacijom onog koji planira da ga nabavi. Finansijski stručnjaci savetuju da se ne uzima auto čija cena prelazi polovinu vaših godišnjih prihoda.

Na našem tržištu i u regionu, cena polovnih luksuznih automobila kreće se u rasponu od 40-60 000 evra. Nekima će ovo biti pristupačno, dok je mnogima ovo previše za jedan auto čije i održavanje košta značajno više nego kod prosečnih automobila (samo registracija 1000-2000 evra). Nažalost, činjenica je da će posedovanje luksuznih automobila za mnoge ostati samo san. No, to ne znači da se u istim ne možete voziti!

Iznajmljivanje luksuznih automobila za sopstvene potrebe može, donekle, zadovoljiti vaš san da ih posedujete! I ne samo to, mnogima poslovne potrebe iziskuju vožnju u ovakvim automobilma, s obzirom na to da ostavljaju moćan i profesionalan utisak, uz sigurnost koji pružaju. Nekima će i iznajmljivanje luksuznog auta biti problem ako ih samostalno voze (rizik od oštećenja i sl). Medjutim, danas je i to rešivo! Mnoge kompanije koje nude usluge vožnje luksuznih automobila, nude vožnju uz profesionalne lične vozače. Vaše je samo da sednete i uživate u vožnji!

ECS kompanija nudi Vam uslugu vožnje u luksuznim automobilima za sve vaše potrebe! Od venčanja i drugih slavlja, preko aerodromskih transfera, pa sve do poslovnih putovanja kako gradskih i medjugradskih, tako i inostranih!

Pružamo Vam sigurnu luksuznu vožnju s kontrolom troškova u Vašim rukama! Pogledajte našu flotu i odaberite svoj auto iz snova!

Vaš ECS.

+381 63 282-900