fbpx

WHITESNAKE u Beogradu!

Nakon četiri godine, kultni rok sastav Whitesnake  je 27. juna ponovo nastupao u Beogradu, a čast da prevozi članove benda je imao upravo ECS limo servis. Ponosni smo na to što nam je ukazano poverenje da svoje usluge pružimo svetskim zvezdama i bendu koji se već upisao u istoriju svojim numerama.

Na prepunom stadionu se tačno u 21 čas zaorilo ,,Bad Boys“, a nakon što se publici obratio na srpskom, sjajni Koverdejl i publika su pevali sve vreme zajedno. Koncert na Tašmajdanu je završen zbog jakog nevremena koje je pogodilo Beograd, ali nešto više od sat vremena sjajne svirke je bilo dovoljno da fanovi uživaju u nekim od najvećih hitova ovog benda. I nevreme je koje se obrušilo na prepuni stadion tokom pesme ,,Still of the Night“ je doprinelo da sveukupni utisak bude nezaboravan. Dejvid Koverdejl se na svom Twitter profilu zahvalio beogradskoj publici i pohvalio snimcima sa koncerta.

Sastav Whitesnake je oformljen u Engleskoj 1978. godine na inicijativu frontmena Dejvida Koverdejla koji je pre toga nastupao u sastavu Deep Purple. Tokom decenija postojanja ređali su se hitovi kao što su ,,Here I go again“, ,,Is this love“, ,,Still of  the Night“, ,,Give me all your love“, ,,Bad Boys“, ,,Ain’t no love in the heatr of the city“ i mnogi drugi. Whitesnake je nekoliko puta reformisan, a sadašnji sastav traje od 2002. godine. Brojni albumi, koncerti, nagrade, turneje su obeležili istoriju ovog benda. Trenutno su na turneji ,, Flesh & Blood“ na kojoj promovišu i istoimeni album. Godine 2005. VH1 ih je uvrstio u listu 100 najvećih hard rok bendova svih vremena. U Beogradu su nastupali pet puta, uključujući sinoćni koncert.

Posebna je čast što smo imali priliku da budemo na usluzi muzičarima i rok idolima spostvene mladosti.

Executive car service Serbia and Whitesnake-David Coverdale

Radujemo se nekom ponovnom dolasku Whitesnake-a u Srbiju.

Sigurni smo da će, kao i sada, izabrati najbolji i najpouzdaniji prevoz – ECS limo servis!

Najnovije vesti

Mere u cilju sprečavanja širenja COVID-19

Situacija koju je u svetu izazvao COVID 19 je veoma teška. Ceo svet se ujedinio u borbi sa virusom koji je ljude fizički izolovao, razdvojio jedne od drugih, koji je odneo mnoge živote. A ipak, svet ne staje, ne može da stane.

Man holding a mercedes steering wheel in white gloves

Koje su alternative gradskom i svim ostalim tipovima prevoza?

Ukoliko i dalje imate neke neodložne, važne sastanke, uzmite u obzir da vam ECS i dalje stoji na raspolaganju.

chafeur in white gloves placing a bottle of water

COVID-19 – Izmene

EXECUTIVE CAR SERVICE je preduzeo niz mera predostrožnosti kako bi pružio najviši nivo zaštite našim klijentima i osoblju.