Idete li na EXIT?

Početak jula je tradicionalno rezervisan za jedan od najvećih muzičkih događaja u Evropi, a i šire- EXIT festival na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ukoliko ste se odlučili da budete deo najveće muzičke priče na ovim prostorima, ECS limo servis će Vam obezbediti siguran i udoban prevoz do Novog Sada. Tu smo da Vas dočekamo na aerodromu, železničkoj stanici, autobuskoj stanici, ili bilo kojoj adresi na kojoj se nalazite. Garantujemo Vam sigurnost i pun ugođaj vožnje jer smo godinama unazad prepoznati od strane klijenata kao servis sa besprekornom uslugom.

photo by https://www.flickr.com/photos/exitfestival/

Exit festival ove godine počinje 4.jula i traje do 7.jula. Očekuje se dolazak nekih od najvećih zvezda domaće i svetske muzičke scene. Dovoljno je pomenuti neka od vodećih imena ovogodišnjeg festivala: THE CURE, THE CHAINSMOKERS, CARL COX, JEFF MILLS, DJ SNAKE, SKEPTA, LOST FREQUENCIES, SOLOMUN, EYESBURN, VAN GOGH, ZVONKO BOGDAN i mnogi drugi. Program je, kao i uvek, raznovrstan i šarenolik, prilagođen različitim muzičkim ukusima i željama. Organizatori su se potrudili da i ove godine nadmaše očekivanja i da ponude doživljaj za pamćenje. To je razlog što je interesovanje za festival veće nego ikada u njegovoj devetnaestogodišnjoj tradiciji. O EXIT-u pišu vodeći svetski časopisi te je popularnost festivala dosegla najviše domete. 

Uz ECS limo servis imate priliku da budete deo najvažnijeg i najboljeg muzičkog događaja na ovim prostorima, a da ne brinete o prevozu do i sa festivala. Ukoliko se odlučite da se usput upoznate sa različitim kulturnim, umetničkim, a i prirodnim znamenitostima ovog dela Srbije, oslonite se na nas. Uz našu pomoć ćete imati priliku da, osim u programu samog festivala, uživate i u lepotama Novog Sada, Fruške gore, Sremskih Karlovaca. Tu smo i da Vas posavetujemo u odabiru različitih kafana i restorana, gde ćete, osim u tradicionalnim gastronomskim specijalitetima, uživati i u nadaleko čuvenom srpskom gostoprimstvu.

Ne oklevajte i pozovite ECS limo servis!

Sigurnom vožnjom do EXIT-a sa ECS-om!

Najnovije vesti

Muzika, film i ECS!

Kako je leto vreme festivala, odlučili smo da za vas odaberemo par muzičkih i filmskih festivala u Srbiji koje u narednom period možete da posetite!

ECS i ekskluzivne kurirske usluge

Kao limo servis kompanija kojoj je među primarnim uslugama usluga poslovnog prevoza, često smo dobijali zahteve klijenata da u njihovo ime dostavimo poverljiva dokumenta, pozivnice za događaje, ali i poklone. I to nije bilo samo iz praktičnih razloga!

ECS i saradnja sa limo servis kompanijama sveta!

ECS je deo Limo Anywhere-a najveće mreže drumskog tansporta sa preko 5000 umreženih limo servis kompanija na svetu!

+381 63 282-900