fbpx

Vozilo za venčanje? Da i u poslednjem trenutku!

Nije redak slučaj da budući mladenci u svoj žurbi oko pripreme venčanja – pronalaženja restorana, venčanice, odela, muzike, dekoracije – zaborave na jednako važnu stavku sa spiska, a to je prevoz! Zašto se to dešava? Neki mladenci se oslone na porodicu i prijatelje kada je prevoz za dan venčanja u pitanju, pa u poslednjem trenutku saznaju da ipak ne mogu da koriste željeno vozilo. Drugi imaju u planu da rezervišu luksuzno vozilo, ali se ispostavi da je željeno vozilo već rezervisano! Treći prosto zaborave! Dobra stvar je što postoje limo servis kompanije koje imaju rešenje za sva tri scenarija, a jedna takva smo mi!

Scenario 1: Ispalio vas je rođak/prijatelj sa ,,najboljim“ vozilom ili se vozilo prosto pokvarilo u poslednjem trenutku

Nema problema! Mi smo poznati po tome što u svojoj floti vozila imamo samo najbolje – od najnovijih Mercedesa S Class-e i E Class-e, preko vozila sportske elegancije kao što je Mercedes GLE, pa sve do klasičnih odabira za prevoz za dan venčanja kao što je produžena limuzina. Ukoliko vozilo rezervišete na vreme velika je verovatnoća da će baš ono vozilo koje želite biti dostupno. No, za slučaj da vas je rođak ili prijatelj sa ,,najboljim“ vozilom ispalio u poslednjem trenutku, budite sigurni da ćete jednako dobro vozilo, za vrlo kratko vreme, rezervisati i u ECS kompaniji!

Scenario 2: Vozilo koje želite nije dostupno za rezervaciju

Već smo spomenuli da ćemo, ukoliko nas na vreme kontaktirate, učiniti sve da vozilo iz naše flote koje ste zamislili za svoj dan venčanja bude baš tada dostupno! Ako se ipak desi da ste zakasnili za konkretno vozilo, ljubazni i iskusni tim ECS kompanije će vam preporučiti jednako dobro vozilo koje je u potpunosti u skladu sa vašim potrebama i budžetom, a uz profesionalne ECS šofere i njihovu nesvakidašnju uslugu, vožnja u bilo kom vozilu iz naše flote biće zagarantovano vožnja za pamćenje! Uz nas je dan venčanja zaista dan iz bajke, koje god vozilo da odaberete!

Scenario 3: Potpuno ste zaboravili na prevoz za dan venčanja!

Verovali ili ne, dešava se da mladenci i potpuno zaborave na prevoz za dan venčanja! Šta onda?! Ako vam je ostalo i samo 24h sata do dana večanja, ECS kompanija može da vam izađe u susret! U svakom trenutku u našoj floti vozila nalazi se luksuzno vozilo spremno za hitne slučajeve, a ako imate sreće možda baš najnoviji Mercedes S Class-e bude slobodan! Sve u svemu, bez savršenog vozila i reprezentativnog, tačnog i iskusnog šofera na dan venčanja nećete ostati!

Ako se venčavate ovog proleća u Beogradu, kontaktirajte nas već danas i rezervišite svoje vozilo sa profesionalnim šoferom! Ako je venčanje za koji dan, a vi još uvek nemate vozilo za venčanje, kontaktirajte nas da problem rešimo već danas!

+381 63 282-900