fbpx

Vozila sa šoferom kao korporativni prevoz

Ako je i vaša kompanija poput većine, verovatno nemate sopstveni vozni park koji bi zaposleni i klijenti koristili u svrhu poslovnih putovanja i uopšte kretanja po gradu. To znači da se oslanjate na taksije, jednokratno iznajmljivanje vozila ili se zaposleni i klijenti kreću svojim privatnim vozilima. Međutim, umesto da trošite novac na ove opcije i oslanjate se na tuđa vozila, razmotrite uslugu korporativnog prevoza!

Kada se korporativni prevoz isplati?

Korišćenje usluge korporativnog prevoza za vaše poslovne potrebe može biti mnogo pristupačnije nego što mislite. Pored toga, zasigurno ostavljate profesionalni utisak! Evo u kojim trenucima ćete biti zahvalni na korporativnom prevozu:

Važno vam je da ostavite efektan prvi utisak

Ukoliko imate klijente koji dolaze avionom da se sastanu sa vama, zamislite koliko će bolje izgledati da ih pokupite najnovijim Mercedesom S Class-e ili luksuznim SUV vozilom sa profesionalnim šoferom. Ovo će govoriti o tome kako vodite svoj posao i koliko cenite svoje klijente, te koliko ulažete u poslovni odnos sa njima.

Brinete o bezbednosti i udobnosti svojih klijenata i zaposlenih

Profesionalni šoferi prolaze posebne obuke kako bi bili odlični vozači, ali i da adekvatno brinu o potrebama svojih putnika. ECS kompanija je jedina limo servis kompanija u Srbiji, a jedna od 3 u Evropi, koja poseduje PAX sertifikat Američke limousine industrije – obavezan za sve kompanije koje pružaju limo servis usluge u SAD-u. Posedovanje PAX seritifikata znači da kompanija koja pruža usluge prevoza pokazuje predanost ka stalnom usavršavanju vozača, kao i celog menadžmenta u cilju da klijentima ponude isključivo najviši kvalitet i profesionalizam. Sa nama su vaši klijenti i zaposleni bezbrižni!

Ne poznajete grad ili region u koji putujete

Kada putujete u novi grad da biste se sastali sa klijentima ili išli na konferenciju, korporativna usluga vam može znatno olakšati kretanje. Šoferi će znati najbrži put da stignu od jednog mesta do drugog, tako da stignete na svaki sastanak i događaj na vreme, bez briga! Poštedećete sebe, svoje zaposlene i klijente stresa dok pokušavate da pronađete taksi ili da stignete javnim prevozom.

Potreban vam je prevoz za više ljudi

Bilo da organizujete konferenciju ili vi i vaši zaposleni prisustvujete nekoj dobra je ideja da unajmite korporativni prevoz kako biste bili sigurni da svi stižu na vreme. Štaviše, u tim situacijama će biti potrebno i da imate na raspolaganju flotu sa različitim vozilima, uključujući i kombije i minibuseve, kako biste brzo i lako rešili problem prevoza više ljudi u isto vreme.

Hitno vam je potreban reprezentativan prevoz

Kada imate na raspolaganju korporativni prevoz, bilo koje vreme je dobro vreme da dobijete na raspolaganju vozilo za šoferom koje vam je u tom trenutku potrebno. Vaše je samo da potražite!

Znači vam da imate kontrolu nad prevozom koji vaši zaposleni koriste

U ECS kompaniji možete da napravite kompanijski nalog za rezervaciju vozila i šofera i podelite pristup svim Vašim zaposlenima. Zaposleni u vašoj firmi imaće mogućnost da koriste ECS limo servis kada im je to potrebno, bez angažmana treće osobe iz firme koja bi organizovala poslovna putovanja! Takođe, nalog nudi i svojevrsnu analitiku, pa pomoću svog naloga možete da pratite sve fakture koje su izdate do sada, kada su plaćene, specifikacije usluga koje su pružene, kao i da radite uporedne analize ko najviše koristi uslugu, u kojim terminima i sa kojim zahtevima.

Tako ECS postaje spoljni saradnik kod koga dobijate sve potrebne informacije koje su vezane za naše usluge Isporučene u Vašoj firmi – u tri klika mišem!

Kontaktirajte nas već danas!

+381 63 282-900