fbpx

Osvojite vrhove sa ECS-om

Odavno se ovako nismo uželeli boravka u prirodi kao protekla dva meseca! Mir i spokoj koji priroda pruža blagotvorno utiču na čovekovo kako fizičko, tako i mentalno zdravlje. Ako ste inače uživali u šetnji parkovima, pored reka ili jezera, pravi je trenutak da sebi zadate nove ciljeve i dosegnete nove vrhove! Šetnja planinama Srbije može biti pravi izbor za Vas!

Prednosti ovog vida rekreacije su brojne: boravak na svežem vazduhu, daleko od gradskih zagađenja; druženje sa prijateljima ili kvalitetno provedeno vreme sa članovima porodice; upoznavanje prirodnih lepota svoje zemlje.
Ipak, ukoliko se odlučite za ovaj vid rekreacije, naročito ako ste početnik, neophodno je da ispunite nekoliko preduslova koji će Vam boravak na planini dodatno ulepšati. Najpre, obratite posebnu pažnju na svoje zdravstveno stanje. Imajte u vidu da planinarenje iziskuje određenu kondiciju i fizičku spremnost. Zbog toga neka Vaši prvi odlasci budu na brda i niže planine- na taj način ćete se polako upoznavati sa sopstvenim mogućnostima i pripremati za zahtevnije deonice.
Sledeće što treba da pripremite da biste mogli uspešno da planinarite je adekvatna oprema. Ono što će Vam iskusni planinari odmah posavetovati da nabavite je odgovarajuća obuća i odeća. Ono što obavezno morate poneti sa sobom je i vreća za spavanje. Imajte u vidu da prilikom pakovanja za odlazak na planinarenje, sve stvari sve vreme nosite sa sobom- zato je poželjno da budu što laganije. Ne zaboravite da ponesete šešir ili kačket koji će Vas štititi od sunca!


I na kraju, logistika. Ne zaboravite da je pažljivo planiranje ključ uspešnog planinarenja! Ukoliko ste deo grupe, obezbedite prevoz na vreme! Mini busevi ECS limo servisa Vam stoje na raspolaganju!

Garantujemo da ćete uživati i tokom putovanja isto onoliko koliko ćete uživati u šetnji planinom. Naši vozači su tu za Vas! Ono što ih odlikuje je pouzdanost, tačnost i preciznost. Obratite pažnju na sve ostalo što se organizacije tiče, a usluge prevoza prepustite profesionalcima- ECS limo servisu!


Kontaktirajte nas na vreme i obezbedite udobnu, bezbednu i sigurnu vožnju! I dalje stvaramo uspomene zajedno!


Vaš Executive Car Service!

+381 63 282-900