fbpx

Noviteti u svetu automobila za 2021. godinu

Kako se približava kraj ove izazovne godine, sve više priželjkujemo narednu s nadom da će nam doneti više sreće nego ova. A dok nestrpljivo čekamo 2021. godinu, možemo da prekratimo vreme i pogledamo šta nam to ona donosi u svetu automobila!

Poznati brendovi automobila uvode novitete tako što osvežavaju ili redizajniraju postojeće modele ili izbacuju potpuno nove modele. Postoje razlike u ovim novitetima. Da li znate razliku izmedju osveženih, redizajniranih i novih modela vozila? Pre nego krenemo sa listom modela za 2021. godinu, razgraničićemo ovu terminologiju za vas!

Osveženi model automobila (ili nekog drugog vozila), predstavlja inženjersko, dizajnersko ili tehnološko poboljšanje već postojećih modela automobila. Kopletni redizajn modela je skup, zato se kompanije često odlučuju da poboljšaju samo jedan aspekt modela vozila. Sa druge strane, redizajn modela predstavlja potpuno menjanje inženjerskih i/ili dizajnerskih karakteristika dosadašnjeg modela vozila. Redizajnirani model vozila, vozi i/ili izgleda potpuno drugačije od prvobitnog modela. Na kraju, kada kompanija izbacuje novo vozilo, u pitanju je uvek ili vozilo sa potpuno novim imenom ili povratak imena modela vozila koje pripada brendu, ali se koristilo u prošlosti.

A evo par modela automobila koji nas čekaju u 2021. godini!

Acura TLX

Acura, proizvodjača automobila orijentisan na performanse, naredne godine prevazilazi  svoje kvalitete. Sa četvoro vrata, turbo motorima i SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive) sistemom, Acura TLX predstavlja pravo blago ovog proizvodjača.

Cena: $37,500 + $1,025 destinacija

BMW 4 Series

Odvažnog dizajna, za nijansu drugačijeg od dosadašnjih, a opet prepoznatljivo BMW vozilo. Poseduje turbo motore sa četiri i šest cilindara, pogon na zadnje točkove ili na sva četiri točka i automatski menjač. Dolazi i u formi kabrioleta. Ljubitelji BMW-a zasigurno će ga obožavati!

Cena: $45,600 + $995 destinacija

BMW M3

Ovaj model predstavlja povratak BMW M3 modela, performansi koje odgovaraju BMW seriji 3. Pored novog twin-turbo šestocilindarskog agregata, zapremine tri litara, BMW M3 takodje ima i manuelni ili automatski menjač, kao i pogon na zadnje točkove ili na sva četiri točka. Vrlo sličnog, odvažnog dizajna prethodno predstavljenog BMW vozila serije 4.

Cena: $69,900

Genesis G80

Redizajnirani model Genesis-a, automobil za one sa stilom! Lukusna limuzina srednje veličine prepoznatljivog izgleda, sa pogonom na zadnje točkove ili na sva četiri točka. Nudi izbor izmedju motora sa turbo punjačem sa četiri ili šest cilindara. Dostupan i prestižni model sa dodatno poboljšanom opremom i kabinom sa high-tech dodacima.

Cena: $47,700 + $1,025 destination

Honda Civic

Trenutna Honda Civic je dizajna koji je star čak šest godina. No, niko mu ne bi dao toliko godine, s obzirom na vrhunski odradjen dizajn koji je i dalje aktuelan. Uprkos tome, Honda je odlučila da ga redizajnira i dodatno ga tehnološki unapredi. Dostupan i u sedan i u hečbek modelu.

Cena: $21,500 (procena)

Mercedes-Benz S-Class

Stiže nam i redizajnirana limuzina Mercedes-Benz S klase! Obećava postavljanje visokih standarda kada je u pitanju dizajn, udobnost, kvalitet, sugirnost i tehnologija. Očekivano za Mercedes. Ambijentalno osvetljenje u kabini, poboljšana udobnost sedišta (Energizing Seat Kinetics tehnologije), My MBUX digitalni asistent i AR head-up displej je ono što će ovaj model nuditi.

Cena: $99,000 (procena)

U našoj ponudi vozila je Mercedes S klase, kao i drugi modeli Mercedes vozila!

Izaberite svoje i uverite se u kvalitet ECS-kompanije! Sa nama putujete bezbedno i sa stilom!

+381 63 282-900