fbpx

Leto uz festival ljubavi, festival piva i ECS

Ukoliko ste se uželeli dobrog provoda, leto je pravo vreme da posetite Srbiju! Pored standardno kvalitetne ponude različitih kulturnih i umetničkih događaja, ECS limo servis Vam predlaže da posetite i neke od najboljih muzičkih festivala koji će se tokom leta održati u Srbiji. 

Festivali u Srbiji

Prvi u susret nam ide LOVE FEST koji počinje 1. i traje do 3. avgusta, a održava se u najlepšoj i najpoznatijoj banji u Srbiji, Vrnjačkoj Banji. Trinaest godina duga tradicija govori u prilog tome koliko se organizatori trude da privuku goste iz različitih krajeva sveta. A ko bi propustio nastupe čuvenih imena svetske muzičke scene kao što su Marco Carola, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Richie Hawtin, Rodhad, Seth Troxler, Jamie Jones i mnogi drugi. Ove godine će uživati i ljubitelji domaćeg zvuka uz  Bajagu, S.A.R.S., Dubiozu kolektiv, Bojanu Vunturišević, Saru Jo, kao i uz popularnu Senidah. Ono što ovaj festival čini posebnim i drugačijim od ostalih je specifična lokacija i prelep ambijent. A ukoliko se niste snašli za prevoz, ECS limo servis Vam stoji na raspolaganju. Vaše je da se provedete i dobro zabavite, a naš deo posla je da Vam obezbedimo siguran i udoban prevoz do i sa festivala!

Ukoliko ste ljubitelj piva, ali i dobrog zvuka i provoda, onda se pripremite za sedamnaesti po redu Beer Fest koji će se održati od 14. do 18.avgusta na Ušću u Beogradu. Što se muzičkog dela programa tiče, dovoljno je da pomenemo da će na Ušću nastupiti Johnny Marr, Bjesovi, Eyesburn, Negative, Van Gogh i mnogi drugi. Četiri bine, preko sto izvođača, najbolja domaća i strana piva, kao i interesantan zabavni program su, nadamo se, dovoljan razlog da posetite Beer Fest. A mi Vas opet podesećamo da je Vaša bezbednost, kao i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju na prvom mestu!

Uživajte u letu i u dobrom provodu, a mi ćemo se pobrinuti da uživate i u vožnji!

Vaš ECS tim.

Najnovije vesti

Kopaonik biznis forum prevoz

Na Kopaonik biznis forum sa ECS-om

Bliži se jedan od najznačajnijih poslovnih događaja u godini, Kopaonik biznis forum 2020. Ova manifestacija, koja će se održati od 1. do 4. marta, okuplja veliki broj ljudi iz zemlje i sveta.

Skijanje u Srbiji – nekoliko saveta za pun ugođaj

Vreme koje ćete provesti na planini treba iskoristiti da se odmorite i rekreirate, a najvažnije- da se opustite i uživate.

Nove prilike u 2020 za najbolji limo servis u Srbiji!

Visoke ciljeve koje smo sebi postavili smo ostvarili, a svi naši klijenti su zadovoljni saradnjom koju su ostvarili sa nama.