fbpx

Leto uz festival ljubavi, festival piva i ECS

Ukoliko ste se uželeli dobrog provoda, leto je pravo vreme da posetite Srbiju! Pored standardno kvalitetne ponude različitih kulturnih i umetničkih događaja, ECS limo servis Vam predlaže da posetite i neke od najboljih muzičkih festivala koji će se tokom leta održati u Srbiji. 

Festivali u Srbiji

Prvi u susret nam ide LOVE FEST koji počinje 1. i traje do 3. avgusta, a održava se u najlepšoj i najpoznatijoj banji u Srbiji, Vrnjačkoj Banji. Trinaest godina duga tradicija govori u prilog tome koliko se organizatori trude da privuku goste iz različitih krajeva sveta. A ko bi propustio nastupe čuvenih imena svetske muzičke scene kao što su Marco Carola, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Richie Hawtin, Rodhad, Seth Troxler, Jamie Jones i mnogi drugi. Ove godine će uživati i ljubitelji domaćeg zvuka uz  Bajagu, S.A.R.S., Dubiozu kolektiv, Bojanu Vunturišević, Saru Jo, kao i uz popularnu Senidah. Ono što ovaj festival čini posebnim i drugačijim od ostalih je specifična lokacija i prelep ambijent. A ukoliko se niste snašli za prevoz, ECS limo servis Vam stoji na raspolaganju. Vaše je da se provedete i dobro zabavite, a naš deo posla je da Vam obezbedimo siguran i udoban prevoz do i sa festivala!

Ukoliko ste ljubitelj piva, ali i dobrog zvuka i provoda, onda se pripremite za sedamnaesti po redu Beer Fest koji će se održati od 14. do 18.avgusta na Ušću u Beogradu. Što se muzičkog dela programa tiče, dovoljno je da pomenemo da će na Ušću nastupiti Johnny Marr, Bjesovi, Eyesburn, Negative, Van Gogh i mnogi drugi. Četiri bine, preko sto izvođača, najbolja domaća i strana piva, kao i interesantan zabavni program su, nadamo se, dovoljan razlog da posetite Beer Fest. A mi Vas opet podesećamo da je Vaša bezbednost, kao i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju na prvom mestu!

Uživajte u letu i u dobrom provodu, a mi ćemo se pobrinuti da uživate i u vožnji!

Vaš ECS tim.

Najnovije vesti

Edukacija u doba COVID3

Uvek je pravo vreme za edukaciju!

lučili smo da posmatramo drugačije. Odlučili smo se da kažemo ne svemu što ima prizvuk pesimizma. Odlučlili smo se da donesemo najbolje odluke za naše zaposlene, ali i vas, naše klijente, onoliko koliko uslovi dozvoljavaju.

Mere u cilju sprečavanja širenja COVID-19

Situacija koju je u svetu izazvao COVID 19 je veoma teška. Ceo svet se ujedinio u borbi sa virusom koji je ljude fizički izolovao, razdvojio jedne od drugih, koji je odneo mnoge živote. A ipak, svet ne staje, ne može da stane.

Man holding a mercedes steering wheel in white gloves

Koje su alternative gradskom i svim ostalim tipovima prevoza?

Ukoliko i dalje imate neke neodložne, važne sastanke, uzmite u obzir da vam ECS i dalje stoji na raspolaganju.