fbpx

Godišnji odmor sa ECS-om

Sezona godišnjih odmora je uveliko počela! Svi se raduju dugo planiranim odlascima na planine ili more. Ukoliko spadate u grupu onih koji godišnji odmor planiraju u poslednji čas, pravi je trenutak da Vas podsetimo da ECS limo servis pruža i usluge pojedinačnog ili kolektivnog prevoza do najpopularnijih turističkih destinacija. A ukoliko se niste još uvek opredelili za destinaciju gde ćete odmor provesti, evo nekoliko ideja o kojima biste mogli da razmislite:

  • More

Prva asocijacija mnogima kada kažete ,,leto“ je upravo- more! Peščane plaže, rashlađena osvežavajuća pića, zvuk talasa i mirs borovine – uživanje je zagarantovano! U zavisnosti od toga sa kim odmor planirate, razmislite i o destinaciji. Neka mesta su tradicionalno rezervisana za porodični odmor, a druga za provod sa prijateljima. Nevezano za to da li je Vaš izbor Grčka, Crna Gora, Hrvatska ili neka druga popularna destinacija, ne ustručavajte se da kontaktirate tim iz ECS limo servisa i obezbedite na vreme kvalitetan i pouzdan prevoz!

  • Planina

Ukoliko ste se opredelili da odmor provedete na planini, nećete pogrešiti! Čist vazduh, beg od gradske vrućine i bogata turistička i gastronomska ponuda će Vaš odmor učiniti nezaboravnim! Nemojte, ipak, da zaboravite na dve važne stvari:

1. Ponesite kremu sa zaštitnim UV faktorom jer je i na planinama visok nivo zračenja!

2.  Izaberite najsigurniji prevoz- ECS limo servis!

  • Reke i jezera

Pomalo nepravedno zapostavljeni, reke i jezera predstavljaju odličan način da se rashladite tokom vrelih letnjih dana. Ono što ovaj tip odmora i relaksacije izdvaja od ostalih je to što ne morate da planirate unapred! Dostupniji je i možete se organizovati čak i kada niste na godišnjem odmoru, već da na taj način  provedete dane vikenda. U Srbiji postoji bogata turistička ponuda različitog smeštaja na obalama reka i jezera, a možete iskoristiti i da odete na splavarenje, pecanje, kao i da uživate u različitim sportskim aktivnostima.

Za koji god tip odmora da se opredelite, Vaš ECS limo servis Vam želi da uživate u vremenu provedenom sa najdražima!

Najnovije vesti

pr-sample14

Limo servis za romantičnu priliku

Želite da isplanirate putovanje van grada? Ili možda romantičnu večeru u vašem omiljenom restoranu?

pr-sample14

Praktični saveti za poslovni put

Zahvaljujući velikom iskustvu i saradnji sa poslovnim ljudima, čuli smo nekoliko sjajnih saveta kako da sebi olakšate organizaciju tokom poslovnog putovanja pa ćemo ih ovom prilikom podeliti sa Vama!

pr-sample14

Kako odabrati najbolji limo servis?

Nevezano za to da li je neophodno da iznajmite limuzinu u poslovne ili privatne svrhe, možete se susresti za ozbiljnim problemom – koji limo servis da odaberete?