ECS -Vaša Firma od poverenja

ECS limo servis je više godina za redom dobitnik prestižnog priznanja Firma od poverenja. Ovo značajno priznanje postoji od 2013. godine i pokrenuo ga je Centar za istraživanje mišljenja klijenata. Priznanje je nastalo iz potrebe da se pojednostavi komunikacija između klijenta i preduzetnika, odnosno da se potencijalnim klijentima skrene pažnja na firme koje nemaju nikakvu negativnu ocenu od strane korisnika. Sistem funkcioniše tako da za to predviđeni algoritam pretražuje stranice na internetu na kojima se komentariše određena firma i ukoliko se pojavi samo jedan negativani komentar, to preduzeće gubi pravo na ovo priznanje. To znači da dobitnici ovog priznanja bivaju izdvojeni od konkurencije i klijentima se ukazuje na visok stepen kvaliteta usluge.

S ponosom ističemo da je naša kompanija prepoznata kao lider u poslovanju, a usluga koju nudimo je opisana kao besprekorna. Sigurnost, udobnost i kvalitet, ali i privrženost poslu, timski rad i saradnja sa klijentima nas izdvajaju od konkurencije.

Ovom prilikom se zahvaljujemo i svim zaposlenima u našoj kompaniji na dugotrajnoj saradnji i posvećenosti poslu! Zajedno smo učinili da ECS limo servis bude simbol kvalitene usluge i dobrog poslovanja. Radujemo se novim zajedničkim poslovnim uspesima!

Zahvaljujemo se i Centru za istraživanje mišljenja klijenata zbog uloženog truda da se istraže potencijalni dobitnici priznanja i da se izdvoje samo najbolji! Hvala Vam i na tome što nesebično promovišete dobitnike priznanja i na taj način olakšavate da se dopre do klijenata.

Zahvalni smo svim dosadašnjim korisnicima naših usluga što se nisu libili da iznesu svoje utiske o usluzi koju pružamo i što su na taj način omogućili da već drugi put budemo počasni dobitnici ovog priznanja. Verujemo da ćete i dalje birati ECS limo servis za usluge prevoza, a naš tim Vam garantuje da će Vaša sigurnost i bezbednost, ali i pun ugođaj vožnje i dalje biti naš zaštitni znak.

Hvala još jednom!

Do novih kilometara,

Vaš ECS limo servis.

Najnovije vesti

Muzika, film i ECS!

Kako je leto vreme festivala, odlučili smo da za vas odaberemo par muzičkih i filmskih festivala u Srbiji koje u narednom period možete da posetite!

ECS i ekskluzivne kurirske usluge

Kao limo servis kompanija kojoj je među primarnim uslugama usluga poslovnog prevoza, često smo dobijali zahteve klijenata da u njihovo ime dostavimo poverljiva dokumenta, pozivnice za događaje, ali i poklone. I to nije bilo samo iz praktičnih razloga!

ECS i saradnja sa limo servis kompanijama sveta!

ECS je deo Limo Anywhere-a najveće mreže drumskog tansporta sa preko 5000 umreženih limo servis kompanija na svetu!

+381 63 282-900