fbpx

ECS -Vaša Firma od poverenja

ECS limo servis je više godina za redom dobitnik prestižnog priznanja Firma od poverenja. Ovo značajno priznanje postoji od 2013. godine i pokrenuo ga je Centar za istraživanje mišljenja klijenata. Priznanje je nastalo iz potrebe da se pojednostavi komunikacija između klijenta i preduzetnika, odnosno da se potencijalnim klijentima skrene pažnja na firme koje nemaju nikakvu negativnu ocenu od strane korisnika. Sistem funkcioniše tako da za to predviđeni algoritam pretražuje stranice na internetu na kojima se komentariše određena firma i ukoliko se pojavi samo jedan negativani komentar, to preduzeće gubi pravo na ovo priznanje. To znači da dobitnici ovog priznanja bivaju izdvojeni od konkurencije i klijentima se ukazuje na visok stepen kvaliteta usluge.

S ponosom ističemo da je naša kompanija prepoznata kao lider u poslovanju, a usluga koju nudimo je opisana kao besprekorna. Sigurnost, udobnost i kvalitet, ali i privrženost poslu, timski rad i saradnja sa klijentima nas izdvajaju od konkurencije.

Ovom prilikom se zahvaljujemo i svim zaposlenima u našoj kompaniji na dugotrajnoj saradnji i posvećenosti poslu! Zajedno smo učinili da ECS limo servis bude simbol kvalitene usluge i dobrog poslovanja. Radujemo se novim zajedničkim poslovnim uspesima!

Zahvaljujemo se i Centru za istraživanje mišljenja klijenata zbog uloženog truda da se istraže potencijalni dobitnici priznanja i da se izdvoje samo najbolji! Hvala Vam i na tome što nesebično promovišete dobitnike priznanja i na taj način olakšavate da se dopre do klijenata.

Zahvalni smo svim dosadašnjim korisnicima naših usluga što se nisu libili da iznesu svoje utiske o usluzi koju pružamo i što su na taj način omogućili da već drugi put budemo počasni dobitnici ovog priznanja. Verujemo da ćete i dalje birati ECS limo servis za usluge prevoza, a naš tim Vam garantuje da će Vaša sigurnost i bezbednost, ali i pun ugođaj vožnje i dalje biti naš zaštitni znak.

Hvala još jednom!

Do novih kilometara,

Vaš ECS limo servis.

Najnovije vesti

pr-sample14

Poslovni dress code

,,Odelo ne čini čoveka“ je stara narodna mudrost koja se prenosi sa generacije na generaciju. Nama u ECS je veoma važno da naše kolege budu uredno odevene.

pr-sample14

Leto uz festival ljubavi, festival piva i ECS

Ukoliko ste se uželeli dobrog provoda, leto je pravo vreme da posetite Srbiju i vidite neke od najboljih muzičkih festivala koji će se tokom leta održati.

pr-sample14

Godišnji odmor sa ECS-om

Sezona godišnjih odmora je uveliko počela! Ukoliko se niste još uvek opredelili za destinaciju gde ćete odmor provesti, evo nekoliko ideja o kojima biste mogli da razmislite.