fbpx

5 saveta za inspirativna poslovna putovanja

Poslovna putovanja su za određeni broj ljudi sastavni deo posla. Bilo da putujete u okviru granica naše zemlje ili van njih, poslovna putovanja umeju da budu stresna. Priprema, put, sastanci, razmišljanje o poslovnom ishodu… No, zašto poslovno putovanje ujedno ne bi bilo i inspirativno?! Ako već treba da putujete, neka bude za pamćenje! Zadovoljstvo i obaveze mogu da idu zajedno! Štaviše, vaše zadovoljstvo može pozitivno da utiče i na vaše poslovne performanse. ECS zna kako!

Budite praktični, ali opremljeni!

Kako ne biste razmišljali o osnovnim stvarima, pobrinite se da spakujete sve stvari koje su vam potrebne. Dokumenta, novčanik, telefon su obavezni! Takođe, potrudite se da spakujete i vizit karte, podsetnike, punjače, nužne stvari za ličnu higijenu. I sve to u nekom malom prtljagu, najbolje ručnom, ako je putovanje kraće! Budite opremljeni, ali se ne pretrpavajte bespotrebnim stvarima. Ponesite i nekoliko odevnih kombinacija, kako formalnih, tako i neformalnih. Neformalna odeća je važna ako želite da vam poslovno putovanje bude inspirativno!

Upoznajte destinaciju na koju odlazite!

Saznajte više o destinaciji na koju odlazite. Pored lokacija koje su vam važne zbog posla, istražite i one lokacije koje biste posetili iz ličnog zadovoljstva! Šta je ono što vas ispunjava? Hrana, kultura, umetnost, sport, moda… opcije su beskonačne! U zavisnosti od vaših afiniteta, istražite ona mesta koja će biti deo vaših najlepših uspomena! Ne treba da vas grize savest, posvetite se i sebi!

Izađite iz hotela!

Poslovna putovanja se obično svedu na boravak u lepom i dobro opremljenom hotelu gde odspavate, obavite sastanke, popijete koju  kafu i vratite se kući. Boravak na drugoj destinaciji zaista ne mora da bude tako monoton, čak i kad je iz poslovnih razloga! Odvojite makar jedan dan da napustite hotel i prepustite se avanturi! Vaša psiha i telo će vam biti zahvalni!

Povedite svoju porodicu!

Za mnoge, duža poslovna putovanja mogu biti izazovna i iz porodičnih razloga. To što idete na poslovno putovanje ne znači automatski da ne smete da povedete i svoju porodicu. Uz dobru organizaciju i volju, sve je moguće! Istražite family-friendly hotele u mestu u koje odlazite i povedite vaše najmilije! Podrška porodice kod važnih poslovnih sastanaka može da bude od značaja!

Obezbedite prevoz unapred!

Na kraju, razmišljajte unapred kada je u pitanju prevoz! Čim saznate datum vašeg poslovnog putovanja- rezervišite vozilo! Jedna od najvećih grešaka koju možete napraviti prilikom organizacije poslovnog putovanja jeste da sebi ne organizujete prevoz na vreme. Gužve na aerodromima, nepouzdan taksi prevoz, stresna priprema ličnog vozila za put… Skratite sebi ove muke i opustite se uz ECS limo servis! Vaša sigurnost, vreme i zadovoljstvo su ono o čemu posebno vodimo računa!

Bilo da putujete sami, s timom ili porodicom, ECS kompanija poseduje vrhunska vozila koja će zadovoljiti i najzahtevnije klijente! Uverite se zbog čega smo najbolji! Budite slobodni da nas kontaktirate i rezervišete svoje vozilo već danas!

+381 63 282-900